ennustamine pole küll suurematsorti asi, kuid kellelgi ehk kogemusi, mis võib olla, kas lihtsalt vigane lõdvik või viga mootoris ?

WhipLash kirjutas:Hinnaga paned küll vähe puusse praegu.
Paisupaak vähemalt 30 eurot (korralik) ning kork sinna juurde 18. OEM paak üldse 3x hinda.
Profülaktika mõttes tuleks voolikud ka välja vahetada + sensor.
Töökojas võib jah, arvestada paarikümne minutiga, kodustes tingimustes ise läheb ikka tunnid.
sul pakkuda paisupaaki või mõtlesid alvadist tellimist ?reizor kirjutas:Mis on korralik ? Meyle, FEBI, Thermotec on kõik üks ja sama. Minu praktikas pole neil vahet ja need kõik on saadaval 26.- eest nagu pakkusin. Järgmine oleks HELLA, mis maksab 33.-
Kui sul paari lõdviku kiirkinnitusest eemaldamiseks tunnid kuluvad, siis võib sind lihtsalt saamatuks nimetadaAntud toimingul pole vaja ei radikat, viskot ega midagi muud eemaldada. Lõdvikud kapoti alt lahti, paak küljest ja uus asemele.
Alvadis maksad 15 eurot sama asja eest rohkem.RevoPehlak kirjutas:sul pakkuda paisupaaki või mõtlesid alvadist tellimist ?reizor kirjutas:Mis on korralik ? Meyle, FEBI, Thermotec on kõik üks ja sama. Minu praktikas pole neil vahet ja need kõik on saadaval 26.- eest nagu pakkusin. Järgmine oleks HELLA, mis maksab 33.-
Kui sul paari lõdviku kiirkinnitusest eemaldamiseks tunnid kuluvad, siis võib sind lihtsalt saamatuks nimetadaAntud toimingul pole vaja ei radikat, viskot ega midagi muud eemaldada. Lõdvikud kapoti alt lahti, paak küljest ja uus asemele.
Kopsiku eemaldamine tõesti 5-10min, aga arvestasin sinna sisse kogu projektiga seonduvad kulud. Mul näiteks vaja põhjaplastik eemalda, auto üles tõsta, et normaalne kogumisvann alla mahuks, õhufiltri kopsiku eemaldamine, õhutamine etc.reizor kirjutas:Kui sul paari lõdviku kiirkinnitusest eemaldamiseks tunnid kuluvad, siis võib sind lihtsalt saamatuks nimetada![]()