Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Lamda ka vale, see viitab sumpsi augule kuskil. Pädevamad ülevaatajad panevad kaltsu sumpsi torule ette, ja loeb ära. St. Sumps lekib.
St. See mis sumpsist välja tuleb, on liiga lahja.
Lambda näit küll kõrge aga CO cor ning Co näidud ühed, seega summuti leket autol pole. Pigem tegu lahja seguga või kat. otsas- Nii 02 kui lambda kõrged. Esmalt võiks mõõta näite ennem katalüüsmuundurit.
ekkuuff kirjutas: ↑17.12.2019 22:08 08
Mis hakkas tööle? Lambda?
Kogu värk niki öelda, peale anduri vahetust olid kõik näitajad põhjas ikka. Co oli 3,5 midagi jne. Ca 200 km pärast oli co 0,0 midagi. Teisi näite kahjuks ei mäleta. Ma ei ole ekspert, lihtsalt räägin oma kogemusi.
Hasse kirjutas: ↑17.12.2019 20:23 29
Lambda näit küll kõrge aga CO cor ning Co näidud ühed, seega summuti leket autol pole. Pigem tegu lahja seguga või kat. otsas- Nii 02 kui lambda kõrged. Esmalt võiks mõõta näite ennem katalüüsmuundurit.
Misasi see CO cor on ning mismoodi selle kattumine Co-ga on märgiks, et summuti leket pole? Sest niimoodi lambda näidule peale vaadates tundub ka mulle, et summutis on auk. Lisaks prooviksin 20-30% piirituse lahusega, sest see tõmbab tugevalt HC-d alla kohe.
iknowthatfeelbro kirjutas: ↑18.12.2019 16:08 57
Misasi see CO cor on ning mismoodi selle kattumine Co-ga on märgiks, et summuti leket pole? Sest niimoodi lambda näidule peale vaadates tundub ka mulle, et summutis on auk.
Ausalt jään vastuse võlgu mis see co cor on aga olen täheldanud, et kui co'ga klapib siis summutileket pole. Osadel aparaatidel on selle asemel co vrai. Lakke vaadates pakuks, et cor= correction
Panin uue universaalse katalüsaatori vahele ja sai isegi seekord HC paremaks aga kuskilt võtab seda õhku liiga palju. Ulevaataja co testi teeb siis seisan selle masina korval ja “lambda” tulp püsib pidevalt punane.