Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Kahjuks otsingust abi ei saanud, probleem järgmine: 89.a 316-el ei põle näidikute valgustus, huvitav on see, et kõik muud märgu tuled põlevad korralikult ja spidomeeter töötab ideaalselt.
Vahetatud on pirnid ja kontrollitud ka kaitsmed, kas on mindagi kahe silma vahele jäänud?
Heh, see keerab ju terve armatuuri valguse maha.
Järelikult selles ei saa viga olla.
Ma vaataks, kas pirnipesasse üldse tuleb vool või mitte.
Prooviks võib-olla teisi kellasid, kui võimalus olemas.
Autoelektrik/diagnostika aitaks ka kindlasti.
Minu autol valgustuse heleduse regulaatorit ei ole. Aga tekkis üks väike kahtlus, nimelt on autole paigaldatud voltmeeter, millel on taustavalgustus, ning mis ka töötab siis kui tuled sisse lülitada, aga probleem on vist tõenäoliselt selles, et see "elektrik" kes selle voltmeetri ühendas tegi lohakat tööd, ning nüüdseks on kusagilt mõni ühendus lahti tulnud, järelikult tuleb kõik lisajuhtmete ühendused üle vaadata, nii et tõotab tulla huvitav nädalavahetus.
No vot ja jooksin mina oma kallil reede õhtul kell kümme seda imepärast nuppu keerama, aga vot sindrinahka, keera palju tahad aga ikka valgustus tööle ei hakka