Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
no ma ei usu, et coupe esisuuna pirnivahetus on teistmoodi tehtud kui sedaanil... nii et ikka peaks olema tagantpoolt pesa välja ja siis pirn sealt omakorda välja..... kui sul on olnud logarid katki, siis see tuli võib tagantpoolt olla nii ühtlaselt sitane, et ei saa aru kust algab see pesa ja kust lõpeb lamp ise.
no ma ei usu, et coupe esisuuna pirnivahetus on teistmoodi tehtud kui sedaanil... nii et ikka peaks olema tagantpoolt pesa välja ja siis pirn sealt omakorda välja..... kui sul on olnud logarid katki, siis see tuli võib tagantpoolt olla nii ühtlaselt sitane, et ei saa aru kust algab see pesa ja kust lõpeb lamp ise.
hmm,kas mul tõesti käed nii suured,igatahes mina küll sina ligi ei pääse, paremalt poolt näppudega koban aga vasakult poolt täitsa kitsas...
ja sealt kõik ilusti puhas.
aga võta esituli koos suunaga maha... pika varre otsas padrun 8 võti on siis abiks... eraldi ära ürita nii külma ilmaga suunda küljest ära saada... murrad kinnitusklambri katki üldjuhul