peale siduri (e36) vahetus anomaalia

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
ViruÄrikas
Huviline

peale siduri (e36) vahetus anomaalia

Postitus Postitas ViruÄrikas »

Siuke anomaalia. Sai uus siduri komplekt alla pandud kuna siudr hakkas juba vaikselt järgi andma(auto siis 323 97a). Nüüd kui uus komplekt küljes ja kõik hoovastik määritud ja kast ise puhastatud, siis hakkasid jamad. Kui koha peal siduri päästa, siis kohe esimene hetk, kui sidur rakenduma hakkab, tekib vibratsionn keresse, tagarattad hakkavad värisema ja on ka sellist võõrast heli kosta. Kui natuke rohkem siduri pedaali lahti päästa kaob probleem ära. SIIT MINU KÜSIMUS, ET OSKAB KEEGI PAKKUDA, MILLES PROBLEEM ON. Ajab kuidagi narviliseks ennast juba see jama. Uus sidur all olnud umbes 200 km. Kui keegi kahtlustab hooratast, siis see on normaalne. Igal juhul tänan ette nõuannete eest.
Kasutaja avatar
hollow
Huviline
Peamine sõiduk: 520d xDrive

Postitus Postitas hollow »

kardani tugilaager äkki?
Ceed
Huviline

Postitus Postitas Ceed »

kohalt minnes ei saa kardaan kohe vibra tekitada ja. kandelaagriga tekib suurel kiirusel...
äkki jäi midagi lahti seal all.. mõni polt või kinnitus?
Kasutaja avatar
Kalev
Huviline

Postitus Postitas Kalev »

Ketas kõver äkki, kuidas käigud sisse lähevad? Mis firma ketas sisse sai?
F11
ViruÄrikas
Huviline

Postitus Postitas ViruÄrikas »

Kogu komplekt on sachs. Käigud lülituvad väga hästi.
hansu
Huviline
Peamine sõiduk: BMW F11 535D ´13

Postitus Postitas hansu »

Mul E34-jal sama jama :( Hooratas Samuti pidi korralik olema. Sõidetud sellega on 1000-1500km enamus linnas (pidev siduri kasutus), muutunud pole miskit ei paremaks ega halvemaks. Kusjuures külmalt on rohkem tunda kui soojalt (pikemalt sõites). Tegemist LUK siduri kompl.
Kõrgemate pööretega sidurit libistades probleemi pole.
Ceed
Huviline

Postitus Postitas Ceed »

kui ma endal sidurit vahetasin oli mul sarnane probleem.. aga mul jäi lihtsalt roolivõimu õli topsik natuke lahti ja see hakkas kolisema ja tekitas kõva häält...
tasa4
Huviline

sama mure...

Postitus Postitas tasa4 »

sai kah naise autolt siduri komplekt (sachs) ära vahetatud, ja sama moodi niikui kohapealt hakad ära minema on keres vibra sees!!??? kiiresti lähed minema või hoopealt käike vahetada, siis pole midagi! ei tea milles viga? vana siduriga polnud sellist viga! nüüd autoga mingi 2 nädalat sõitnud ja pole kah paremaks ega kehvemaks läinud...
Ceed
Huviline

Postitus Postitas Ceed »

Ceed kirjutas:kui ma endal sidurit vahetasin oli mul sarnane probleem.. aga mul jäi lihtsalt roolivõimu õli topsik natuke lahti ja see hakkas kolisema ja tekitas kõva häält...
Sul jäi vb kuskil 2 metalli väga lähestikku ja madalatel pööretel tekib väike vibra keresse ja see hakkab ka häälte tegema ja tekitab omakorda kõvema vibra.....
Vasta