kas keegi teab
sedaani ja touringu taga - uksed on ühesugused või mitte??
36 touringu ja sedaani ukste võrdlemine !?
Uksed on erinevad ning ka uksepolstrid on erinevad. Vähemalt varuosakoodi järgi. Omaaretust ei tea.hollow kirjutas:uksed on erinevad aha uksepolstrid on samad.... akna raam on teise kujuga
528iA E28 1984
Uued autod on saadanast ...
ma koodist ei tea midagi... ma lihtsalt panin kaks polstrit kõrvuti... kuju oli sama... kinnitusi ei kontrollinud, sest ei tundunud oluline olevat sellel hetkelmeelis k kirjutas:Uksed on erinevad ning ka uksepolstrid on erinevad. Vähemalt varuosakoodi järgi. Omaaretust ei tea.hollow kirjutas:uksed on erinevad aha uksepolstrid on samad.... akna raam on teise kujuga
Mul lihtsalt sellest meelde jäänud, et sõbraga kunagi uurisime. Kõrvuti jällegi pannud polehollow kirjutas:ma koodist ei tea midagi... ma lihtsalt panin kaks polstrit kõrvuti... kuju oli sama... kinnitusi ei kontrollinud, sest ei tundunud oluline olevat sellel hetkelmeelis k kirjutas:Uksed on erinevad ning ka uksepolstrid on erinevad. Vähemalt varuosakoodi järgi. Omaaretust ei tea.hollow kirjutas:uksed on erinevad aha uksepolstrid on samad.... akna raam on teise kujuga

528iA E28 1984