Olen kah nüüd BMW värske omanik ega tunne veel seda autot hästi tehnilise poolepealt,kuna se mul esimene seda tüüpi auto.Probleem sellest,et tagumine luuk avaneb ainult võtmega.Võtsin eile luugi tagumise katte maha ja uurisin seda natuke aga mingeid vigastusi otseselt ei märganud.Niipalju sain aru,et tagaluugi klaas ja luuk ise peaks avanema mootorite jõul.Ka ei tööta luugil kojamees ja akna soendus.
Oleks vaja teada miskit kohta kust täpselt viga otsima hakata(kaitsmed terved)Olen kasutanud siin foorumis enne selle teema üles panekut otsingut ega leidnud midagi selle kohta.
Kõik abi oleks teretulnud
E34 520 92a. touring tagaluugi probleem.
Ise leidsin ka luugi hinge juurest nüüd katkised juhtmed.Panin juhtme lisa veits vahele ,jootsin korralikult kinna aga ikka ei midagi. Niipalju läks paremaks et luugi kojamees hakkas tööle.Niipalju veel,kui luugi klaasi proovid avada siis külje karbist avastatud rele plõksib aga akent ei ava.Nii ,et tuleb edasi jälgi ajad.
mul sama teema......aga nüüd on veel 1 imelik asi mis vaevab. asi algas sellest, et masinal läksid kellade ja tagumise numbri tuled ise põlema ja aru ei saanud milles asi...lõpuks sain asja tuumani. vasakul pool luugi hinge juures olevat juhet liigutades kustusid tuled ära ja vastupidi. mis kõige imelikum oli see, et seal susises midagi nagu oleks seal mingi voolik....no ma ei tea igaljuhul kui liigutasin seda ja sättisin siis jäi vait....oli suht pime ja jätsin asja homseks uurimiseks.