e34 Salongi filri vahetus
e34 Salongi filri vahetus
Tervist. Küsimus siis selline et kas keegi teab kus asub 1994 a 525tdsa l salongi filter.
Netist leidsin küll mõned pildid koos õpetustega aga kliimaauomaatiku omasid pole keegi teind.
Seal kus tavalisel on seal sellel pole, äkki keegi oskab aidata.
Netist leidsin küll mõned pildid koos õpetustega aga kliimaauomaatiku omasid pole keegi teind.
Seal kus tavalisel on seal sellel pole, äkki keegi oskab aidata.
Re: e34 Salongi filri vahetus
järelikult filter ära võetud. Koht peaks kõigil e34-l olema ja kliimaautomaatiku/konditsioneeri puhul filter samuti.
lauri91 kirjutas:Koht peaks kõigil e34-l olema ja kliimaautomaatiku/konditsioneeri puhul filter samuti.
ei ole enne 90ndaid seal enamasti midagi. mitte et see siia teemasse puutuks
93 a. kliimaautomaatikul filter kõrvalistuja jalgade juures,eemaldada tuleb kindalaegas ja veel mõned vidinad
BAIER TOIMIB PEA ALATI.53424292
- confu
- Huviline
- Peamine sõiduk: e34 M51
- Kontakt:
Laegas, siis sealt alt seal paneel. Salongiradika küljekarp(ei pruugi just vajalik olla, aga filtri võid lihtsalt enne sisestamist peeti keerata vastu seda ja kaanel on eripikkusega kruvid, ära siis sassi aja), ning seal on valgest plastikust kaas, mis alt ühe kruviga kinni ja pealt siis tuleb lahti keerata selline nupu moodi asi. Ja sinna panedki selle filtri, tihend läheb salongi poole.
Loomulikult kui juba lahti teed siis pane astmesse 4 puhuma ja pea pane sinna vastu
:D:D:D:D
ei no pead ei pea panema aga lisa soga puhub välja. Ise käisin ka harjaga üle.
Loomulikult kui juba lahti teed siis pane astmesse 4 puhuma ja pea pane sinna vastu

ei no pead ei pea panema aga lisa soga puhub välja. Ise käisin ka harjaga üle.
.
mul on 93 aasta kondiga e34 ja mul puudub filter selle asemel on radikas mingi
e34 525 tds T
- confu
- Huviline
- Peamine sõiduk: e34 M51
- Kontakt:
Filter on radika ees, ehk siis jääb mootori poole. Filtri asukoht on radika ja mõõga vahel.kispun kirjutas:mul on 93 aasta kondiga e34 ja mul puudub filter selle asemel on radikas mingi
.
- trillian
- Huviline
- Telefon: 56670631
- Kontakt:
http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_ ... HGeGrd.pdf
Ise vahetasin selle juhendi järgi ja mingeid hädasid polnud, kõik naugu näidatud.
Ise vahetasin selle juhendi järgi ja mingeid hädasid polnud, kõik naugu näidatud.
tee või tina aga mul selle koha peal küll filtrit pole aga aga kapoti alt näen puhuri taha ,et on filtertrillian kirjutas:http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_ ... HGeGrd.pdf
e34 525 tds T