e39 kliimapaneeli valgustus
e39 kliimapaneeli valgustus
Küsimus selles, et millest võiks tekkida selline anomaalia, et kord süüte sisse keerad on kliimapaneeli valgustugevus 1:1 muu valgusega, teine kord jälle umbes poole nõrgem, ehk siis põleb ülejäänud valgustusest märgatvalt hämaramalt ning reguleerides ülejäänud salongi valgustuse tugevust, siis see kliimapaneelile ei mõju.
Re: e39 kliimapaneeli valgustus
Kliimapaneeli valgust regu.automaatselt fotosilma järgi, mis asub paneelil parempoolse väikse võre nurgas.
Vaata ega see silm sodine ei ole (võib ka seestpoolt sodine olla)
Vaata ega see silm sodine ei ole (võib ka seestpoolt sodine olla)
Vaata ka et mingit pudelit v midagi topsihoidjas ei ole, muidu ka pilt tume seal 

Ok, tänud vastuste eest, ei teadnudki et see silm valgust reguleerib. Aga hoian siis silma peal sellel silmal
Aga miks see silm on pandud üldse seda reguleerima, muud valgust ta ju ei reguleeri, ainult kliimapaneeli oma?

E39-l reguleerib eraldi silm veel ka kellade valgust
Algul tekitas päris hämmingut, miks valgustugevus muutub kui kelladeploki juures plastiku kallal toimetasin 

Made for fun E34 540 93a. (Avusblau) F15 15a. (Space Grau)
Samuti on ka MID'il eraldi "silm" 

Hmm, ma pole küll midagi aru saanud et mingi silm oleks
Vasakul seal on nupp et ise krutin kui tugevaks taustavalgustuse vms panen. Hmm äkki on mul siis must
?

Reguleerida saab nuppude ja kellade üldvalgust. Displeide valgustust regul.automaatselt 

- Tarass
- Huviline
- Peamine sõiduk: G31 530 195kw
Kaevan vana teema üles 
Probleem selles et MID-il ei põle taustavalgus korralikult... kahes kohas on valgus heledam ja kahes kohas päris tuhm... ma ei ole küll selle MID-i hingeeluga kursis aga arvatavasti seal mingid pirnid läbi...
Siit ka küsimus kas need pirnid vahetatavad ja kuidas see MID lahti käib?? On seda raske teostada? Ma küll otsisin aga ei leidnud sarnast teemat siit... kui taoline teema olemas siis äkki viskab keegi lingi.
Tänud ette!!!

Probleem selles et MID-il ei põle taustavalgus korralikult... kahes kohas on valgus heledam ja kahes kohas päris tuhm... ma ei ole küll selle MID-i hingeeluga kursis aga arvatavasti seal mingid pirnid läbi...
Siit ka küsimus kas need pirnid vahetatavad ja kuidas see MID lahti käib?? On seda raske teostada? Ma küll otsisin aga ei leidnud sarnast teemat siit... kui taoline teema olemas siis äkki viskab keegi lingi.
Tänud ette!!!
- juht
- Huviline
- Peamine sõiduk: 525d/E61
- Telefon: 5257414
- Kontakt:
Selle asja kohta leiad rohkem infot "TSI - pixlite remont" teemast.Tarass kirjutas:Kaevan vana teema üles
Tänud ette!!!
Digitally Emitted...