Kuna kruusateel sain kiviga mööda põhja korraliku kolksu ja hiljem auto alla piiludes avastasin lahtiselt rippuva lambda pistiku (mille ühedasin tagasi) ja natuke kõverdunud lambda (mille keerasin õigeks) siis käisin elektriku juures ja kuuldes eellugu ta ei vaevunudki üldse midagi testima sest need lambdad pidid olema nii õrnad, et väike kivi täke ja mingi portselaan on puruks ja ei töötagai. Seega minul kohe kindlasti ei tööta, sest peale seda jama olen täheldanud kütusekulu kasvu.
Autoks 540 ´99 manuaal
Mida teha?
1. Panna NGK universaal lamda. 1500.- Elektriku jutujärgi on tema neid koguaeg pannud ja probleeme pole olnud. Välja arvatud kui kasutatakse mingit kolmandat tootjat originaalis (mitte bosch ja ngk)
2. Panna Boschi mingi lamda, mis wini järgi sobib minu autole. Aga ei osatud öelda kas on universaal või ongi mu masinale mõeldud? 1000.- ja tuleb ilma pistikuta.
3. Lammar. Elektrik laitis maha kuna keeratakse tuksi juba maha võttes
4. Originaal 3600.-

5. ?
Ideaalis tahaks originaali kvaliteeti taskukohase hinnaga.
Seega, kes toodab bemarile originaal lamdasid? Või minna universaali peale? Ja kui siis millise, sest olen nii mujalt kuulnud kui ka siit lugenud, et pärast ostad ikka originaali.
Tänud
Edit. Tundub, et bosch toodab bemarile.
http://www.autohausaz.com/bmw-auto-part ... nsors.html
Et kas siis kasutada varianti number 2. ja uurida kas on universaal või ongi konkreetselt mulle mõeldud ja pistik külge joota?