525 TDS ohulugejaga jama (äkki)
525 TDS ohulugejaga jama (äkki)
Millised sumptomid on dislal kui ohulugeja ei tööta ja kuidas saab teada kas töötab voi ei. Igatahes kui lugeja pistik tagant votta, siis ei muutu midagi. Häda selles et minek on kehva voitu.
F01 :)
Re: 525 TDS ohulugejaga jama (äkki)
mul ka diagnost näitab õhulugeja viga, aga muidu ei saa midagi aru, et oleks viga, käib ilusti, astub edasi ka ilusti, aga kytet läheb palju!
maarekl kirjutas:mul ka diagnost näitab õhulugeja viga, aga muidu ei saa midagi aru, et oleks viga, käib ilusti, astub edasi ka ilusti, aga kytet läheb palju!
kui palju rohkem võtab kehva õhukulumõõtjaga(sinul) ?
kusagil 10 l/100km no on mul muidugi automaatki, aga ikkagi tundub palju, kompuuter näitab keskmist ainult 7l/100km.
Isal on täpselt sama jama et võtab keskmiselt 10l ja maanteel alla 7.5 ei saa ja tegu on automaatkastiga.
Et siis 100% õhulugeja?
Et siis 100% õhulugeja?
ei ole kindel...sealt alustan, kuna diagnost näitas seda viga...edasi läheb pump ja pihustid siis juba!
aga auto on uimane ? tahmab?
uimane küll pole, tahmab, siis kui gaasi vajutan
Õhulugeja abil optimeeritakse pritsekogust, st viiakse kooskõlla õhukoguse ja pritsekoguse suhe. Kui õhulugeja kutu siis hakkab rohkem tahmama ja madala pöörde pealt liigub kehvemini. Samuti eelpool mainitud küttekulu suurenemine. Kõige kindlam on diagnostika seade korra taha panna ja vaadata kuidas õhulugeja toimetab. Uus oli minu meelest suht kirves. Lampi ei maksa teda vahetada.
e32 750i & IX35 & A6 4F & Jeep GC
Kuidas ma inpaga vaadates saan aru et õhulugeja on läbi?sander k kirjutas:Õhulugeja abil optimeeritakse pritsekogust, st viiakse kooskõlla õhukoguse ja pritsekoguse suhe. Kui õhulugeja kutu siis hakkab rohkem tahmama ja madala pöörde pealt liigub kehvemini. Samuti eelpool mainitud küttekulu suurenemine. Kõige kindlam on diagnostika seade korra taha panna ja vaadata kuidas õhulugeja toimetab. Uus oli minu meelest suht kirves. Lampi ei maksa teda vahetada.
mina ei saa sest õhulugejast selle auto puhul midagi aru, täna käisin ülevaatusel teadmisega, et õhulugeja läbi ja, et kytust võtab palju, aga ülevaatuselt läks auto puhtalt läbi, minu arust oleks pidanud CO paigast ära olema? aga ootan praegu uut õhulugejat, loodan järgmise nädala lõpu poole kätte saada, siis räägib uuesti, mis kytusekulust saanud on!
Ei pea midagi paigast olema. Minu autol oli ka õhukulu lugeja peetis, co ja kõik kõik olid paigas korralikult. Samuti ei tahmand peaaegu üldse. Kütuse kulusi näitas ka ulme väikseid mulle kompuutri järgi. Nüüd, kui õhukulu lugeja uus, tahmab tiba rohkem, kütuse kulu näitab juba reaalsemaid numbreid ja madalalt astub paremini edasi.
aga kas kütusekulu nagu reaalselt muutus, või ainult kompuutri järgi?Robska kirjutas:Ei pea midagi paigast olema. Minu autol oli ka õhukulu lugeja peetis, co ja kõik kõik olid paigas korralikult. Samuti ei tahmand peaaegu üldse. Kütuse kulusi näitas ka ulme väikseid mulle kompuutri järgi. Nüüd, kui õhukulu lugeja uus, tahmab tiba rohkem, kütuse kulu näitab juba reaalsemaid numbreid ja madalalt astub paremini edasi.
mm, ega eiteagi. Pole arvutanud. Pixlid ka parasjagu piixus, siis kui näha tahaks ei mõistata välja palju km läbitud on.
aga kas nüüd võtab vähem kytet, kui õhulugeja korras?
Ütlesin,et pole arvutanud, palju ennem reaalselt võttis ja palju nüüd võtab. 

oleks ka huvitatud palju 525tds automaat keskmiselt teil võtab?
Enda arvutuste järgi tuleb keskmine 10l sajale ja isegi rohkem, kuid manuaal kastiga teine samasugune 525tds võtab aga 8l . Kas on see normaalne küttekulu või automaadi puhul peaks midagi vaatama?
Kompuuter aga näitab pea poole väiksemaid arve.
Enda arvutuste järgi tuleb keskmine 10l sajale ja isegi rohkem, kuid manuaal kastiga teine samasugune 525tds võtab aga 8l . Kas on see normaalne küttekulu või automaadi puhul peaks midagi vaatama?
Maanteel 6, linnas 10, keskmine 8 kanti.525 tdsa touring.
Sass524 kirjutas:oleks ka huvitatud palju 525tds automaat keskmiselt teil võtab?
endal hetkel sama jama! samas on mul raamat ja seal näitabki sellist kulu, kuigi siis võiks kompuutril ka sellised näidud olla!