E39 GENERAATOR
E39 GENERAATOR
Oskab keegi seletada, kas laadimispinge 13,6-13,7 on normaalne lähitulede ja ahju töötamise ajal? Räägitakse, et normaalne peab olema umbes 14,2.Oletatakse et üks dioodidest on otsakorral.Ja mis marki generaatorid on 98 a. e39 touringutel?
- Mirko
- Huviline
- Peamine sõiduk: G30 545eX M-Sport
Re: E39 GENERAATOR
See oleneb, mis mootor autol on, V8-tel on vesijahutusega harjadeta genekas. Minu arvates on see normaalne laadimispinge.
Minu e39 dislal näiab varjatud menüüd koguaeg sellist pinget kui auto käib.
mootoriks M57 , 3 KILONE turbodiisel.segadusse ajab et foorumites pakutakse 13,5-14,2-ni.eelmine aku origin.BMW oma peale pandud 2004 nov saksas.ise sõitnud 4 a, muidu probleemi pole tekitanud,kui et viimasel ajal vähe külmema ilmaga hommikuti käivitades autotelefon annab teada et LOW BATTERI.Kuigi enamus sõite linnavahel ja mõnekilomeetrised, olen üritanud korra kuus laadida.aga seegi vaigistab telefonipiiksu vaid nädalaks.mure tekkis pärast mõnepäevase vahega mõlema udutule pirni kustumist.Mis marki generaator see on?
- Maximaator
- Huviline
- Kontakt:
Mul samamoodi karjus telefon Low Battery (kuigi auto käevitus ilusti) ja peale uue autoaku pealepanekut seda enam pole. Ja varjatud menüüst vaadates näitab minul 13,7 V. See huvitaks ennast kah, et kas see normaalne laadimine või peaks ikkagi olema üle 14 see näitaja 

Mul nii vana genekaga enne maha põlemist oli 13,7-13,9, uuega samamoodi .. Ju ta siis nii on
Testriga akuklemmidelt mõõtes tulemus 14.02.tuled ja muud süsteemid vaikki.Ilmselt nii peabki olema....
13,7 on täiesti normaalne kuna mul mõlemal E39'l nii olnud ja pärast geneka täielikku remonti sama laadimise pinge.
Mul näitab varjatud menüüst samuti 13,4 kuni 13,7, aga aku klemmidelt mõõdetuna oli 14.2 või midagi sellist.Ei mäleta täpselt, sai kunagi eelmine aasta uuritud.
530d 135kw. touring 04.99a.
Selleks,et omletti teha,ei pea kana olema.
Selleks,et omletti teha,ei pea kana olema.
- Mirko
- Huviline
- Peamine sõiduk: G30 545eX M-Sport
Mul autol samamoodi, et varjatud menüüs olev väärtus erineb akuklemmidelt mõõdetust.
Tänan kogemusi jagamast, nüüd hing rahul,et genekas veel kobe.
- siim .j
- Huviline
- Peamine sõiduk: F10 535i M Performance
Mul jälle selline jama, et pea aasta tagasi sai genekal harjad lasta ära vahetad, peale vahetust oli kõik vägev, laadimine olemas jälle, kuid salongi tuled vilkusid nagu strobod, tuttav ütles, et ootaks kuna uued harjad tahavad sisse töötamist jne. bla-bla. Aega on palju juba mööda läinud, kuid ikka sama jama, muud tuled seda ei tee ainult salongi ja pagasniku valgustid. Pingeregulaatorit minu mäletamist mööda ei torgitud. 

Die Freude am Fahren liefert nur der "i" - N55