e34 141kw tahomeetri probleem
e34 141kw tahomeetri probleem
selline asi vahest töötab vahest mitte mis on nende tihedaim probleem ?
äkki oskab keegi midagi soovitada ?
auto siis 1988 aasta oma
äkki oskab keegi midagi soovitada ?
auto siis 1988 aasta oma
Re: e34 141kw tahomeetri probleem
vaata tagantdiffri küljest juhtmed üle, eeldavasti on mädad.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61-2007-525D
- Telefon: 56623817
Tagadiffer nüüd küll vaevalt mootori pöördeid näitab või sain ma millestki valesti aru?! 

ma kah ei usu )))joffe kirjutas:Tagadiffer nüüd küll vaevalt mootori pöördeid näitab või sain ma millestki valesti aru?!

1988.a polnud M50 mootorit. Mootori vahetasid ise ära? Juhtmestik on milline?
juhtmestik boshMadis_M kirjutas:1988.a polnud M50 mootorit. Mootori vahetasid ise ära? Juhtmestik on milline?
jah mootor vahetatud
aga selline asi et vana 95kw oma kah ei tootand seega olen kellasi vahetand mul neid 2 tk et ei mingi ei funktsioneeri sama mooodi vahest tootab vahest mitte
Kas vahetasid ka salongi mineva kerepoolse juhtmestiku ära?? Kui mitte siis viga seal seal tõenäoliselt. Või siis spidoplokk ise. Suht loogiline ju. Ja tahhokas saab infi ju generaatorilt!!!
nuh asi selles et vana mootoriga oli sama jutt jusuitsev rehv kirjutas:Kas vahetasid ka salongi mineva kerepoolse juhtmestiku ära?? Kui mitte siis viga seal seal tõenäoliselt. Või siis spidoplokk ise. Suht loogiline ju. Ja tahhokas saab infi ju generaatorilt!!!
see mis originaal 2.0 95kw
aga miks ta siis vahest tootab vahest mitte
sama moodi kah selle 141 kw mootoriga sama jutt
Miks?
Sest Juhtmestikus on tõenäoliselt mingi mehaaniline vigastus. Ega ma sulle nii täpselt neti teel ei oska ju öelda. Eks pead ikka ise auto kallal kangutama ja otsima.
Sest Juhtmestikus on tõenäoliselt mingi mehaaniline vigastus. Ega ma sulle nii täpselt neti teel ei oska ju öelda. Eks pead ikka ise auto kallal kangutama ja otsima.
minul oli viga seal, eelmainitud minu postituses.