Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Selline küsimus kas keegi oskab öelda palju maksab selle korda tegemine Väntvõll kõver,6-nda silindri keps on vaja ära vahetada,kõik teised korras, auto on BMW 523 2.5 125kW, 1996.a või siis palju selline mootor maksab?
marcelius19 kirjutas:Selline küsimus kas keegi oskab öelda palju maksab selle korda tegemine Väntvõll kõver,6-nda silindri keps on vaja ära vahetada,kõik teised korras, auto on BMW 523 2.5 125kW, 1996.a või siis palju selline mootor maksab?
Ette Tänades
Korraliku mootori peaksid saama 100€ kanti, seega mina ei remondiks (saad vana mootori veel juppideks müüa)
marcelius19 kirjutas:Selline küsimus kas keegi oskab öelda palju maksab selle korda tegemine Väntvõll kõver,6-nda silindri keps on vaja ära vahetada,kõik teised korras, auto on BMW 523 2.5 125kW, 1996.a või siis palju selline mootor maksab?
Ette Tänades
Korraliku mootori peaksid saama 100€ kanti, seega mina ei remondiks (saad vana mootori veel juppideks müüa)
See on küll vääääga hästi saadud siis :S KORRALIK mootor on kuskil 300+ euri kanti ikka. Oleneb ka komplekteeritusest.
Ette Tänades
See on küll vääääga hästi saadud siis :S KORRALIK mootor on kuskil 300+ euri kanti ikka. Oleneb ka komplekteeritusest.
Mina müüsin kunagi m20b20 mootorit 1000eek ja mitte keegi ei soovinud osta seda... Peale 2-e nädalat võtsin juppideks... Korralik m20b25 mootor ilma geneka starteri jms võib maksta ka alla 100€
Praegugi on müügis üks m50b20 mootor mida isegi 80€ eest ei soovita, seega mootori ost on nagu loto... kui oled kannatlik, siis saad ka hea asja hea hinnaga... 300€ eest pakutakse juba mõningaid mõlkis autosi selle mootoriga...
Siiski arvan, et remont osutub kallimaks, kui mootori vahetus (oleneb muidugi, kas on aega oodata)
eks igaüks ise teab...
seda m52 125kw mootorit pakuti mulle vahepeal koos mingite jubinatega 200€ eest kuid ei pööranud tähelepanu (ise otsin 2.8 mootorit)