Tere!
Tahaksin niisama jagada kogemusi. Nimelt hakkas u. 3 kuud tagasi minu auto käigukast imelikku häält tegema (nagu oleks kruusakivi kuskil vahel).Uurisin siis spetsialistide käest (nimesid nimetamatta) arvati, et turbiin/hüdrotrafo/hüdromuhv...kuidas keegi nimetab, hakkab otsa saama! Olin nendega nõus...siis hakkasin uurima , et kui ma ise tahaksin turbiini vahetada kas nad veidike infot jagavad

Mnjaaaaa öeldi aga palun, käigukast on raudselt metallipuru täis ja terve kast tuleb pulkadeks võtta! See jutt ikka veits hirmutas, aga see polnud vale....!!! Võtsin siis ise julguse kokku, et saagu mis saab ja arutasin selle kasti lahti. Metallipuru oli õnneks kõik filtris ja kasti põhjas! Aga õlipump oli juba kuivale jäänud niiet 4 pakki sidurikettaid pidin ära vahetama. Pump ise oli kõige selle juures ellu jäänud! Arutasin lahti ka kastiaju, see tundus alguses ikka suht ulme, aga sai seegi puhtaks pestud. Kokkuvõttes: Saab mõned keerulised asjad ise ka ära tehtud, kui on koht, aeg ja viitsimust infot koguda! Auto sõidab nüüd tunduvalt paremini kui ennem
Kulud kokku: 110 eur. Turbiin(romulast), 25 eur. 5 ketast (kasutatud) u. 20 ketast sain tuttava käest

, õli 10L+filter ja oma töö!
tammoja1@hot.ee 51-75-418
Mõned pildid ka!!!