lukku.
Re: e34, kesklukk ei tööta.
signa plokk äkki läbi???
Aga kui signaplokk läbi kas nupust või võtmest ka siis ei tööta? Kui ma nuppu vajutan siis signa läheb peale küll, uksed lahti teed kui signa peal siis hakkab karjuma..djvissu kirjutas:signa plokk äkki läbi???
- janar275
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 530d
mina võtsin enda autol signa plokki tagant ära ja kesklukk toimis ilusti minu arust ei ole signa seotud mul oli ukse sees uks juhe katki ja siis kesklukk ei toiminud. Kaitsmed on ikka teved.
E34 524TD 90a; E36 318i 91a;AUDI 100 2.6 93a; E39 528i 96a; E34 525TDS 95a;E39 530d 02a.
juhiuksest keerata, siis tuleb nagu ainult juhiuks lahti aga peaksid tulema kõik uksed?
Kui ainult juhiuks tuleb, siis võib olla keskluku juhtmestiku viga. Lahendusi on palju. Kunagi endal E36 oli sama probleem ja lahenduse leidsin kui avastasin luugi vahel olevatest paksust juhtme hunnikust ühe 1mm paksuse juhtme defektiga
Vaata kaitse ka üle
?
Kui ainult juhiuks tuleb, siis võib olla keskluku juhtmestiku viga. Lahendusi on palju. Kunagi endal E36 oli sama probleem ja lahenduse leidsin kui avastasin luugi vahel olevatest paksust juhtme hunnikust ühe 1mm paksuse juhtme defektiga

Vaata kaitse ka üle

Vaatasin kaitsmed uuesti üle ja selgus probleem, kaitse oligi läbi, jäi kahesilmavahele
tänud

Re: lukku.
lukku