E34 elektritõstukite paigaldus
Nii nüüd tuleb eriti tobe küsimus
Mis kuramuse moodi seda keskkonsoolis asuvat akende lülitit kätte saada? Kangutasin nii ja naa ning ainus asi mille kätte sain oli ohutulede lüliti. Proovisn ka leht kaliibrit külgedelt sisse ajada, et ehk saab mingid kõrvad alla vajutada aga ei miskit, nagu liimitud. Ei tahaks midagi ära ka rikkuda lolli kangutamisega.

Once you buy a BMW you will notice that over the years you will slowly become a certified mechanic, your trunk will be filled with coolant, rags and ATF fluid but your life will feel PERFECT
Mina sain tavalise kruvikeerajaga..Andrez kirjutas:Nii nüüd tuleb eriti tobe küsimusMis kuramuse moodi seda keskkonsoolis asuvat akende lülitit kätte saada? Kangutasin nii ja naa ning ainus asi mille kätte sain oli ohutulede lüliti. Proovisn ka leht kaliibrit külgedelt sisse ajada, et ehk saab mingid kõrvad alla vajutada aga ei miskit, nagu liimitud. Ei tahaks midagi ära ka rikkuda lolli kangutamisega.
Lihtsalt toppisin vahele ja kangutasin..
Aga mitte ühest otsast, vaid korda mööda ümber seda lülitit...tasapisi

BMW E28 524td
Re: E34 elektritõstukite paigaldus
minu küsimus siis selline, et kas ilma sellest tagaistme blokist läbi vedamiseta ei saa ühendada ? kindlasti paneks mingi relee ka vahele et nad koguaeg ei töötaks aga põhimõtteliselt, on seda blokki sinna vaja ? niisama aku pealt voolu andes töötavad ka ju ?!
- v6ltskasutaja
- Huviline
Re:
oot kas juhtmed olid ukse sees jooksva juhtmeputra sees? sest keskonsooli juures olid pistikud olemas ja äkki ukses on ka olemas?lauri86 kirjutas:nii, mul nüüd aknad peal ja kuna lülititeni ja usteni olid juhtmed juba veetud jäi üle ukse sisse paigaldada uus juhtmekimp ja asi toimis
-
- Huviline
Re: Re:
v6ltskasutaja kirjutas:oot kas juhtmed olid ukse sees jooksva juhtmeputra sees? sest keskonsooli juures olid pistikud olemas ja äkki ukses on ka olemas?lauri86 kirjutas:nii, mul nüüd aknad peal ja kuna lülititeni ja usteni olid juhtmed juba veetud jäi üle ukse sisse paigaldada uus juhtmekimp ja asi toimis
Ukse sees juhtmeid ei ole, aga kui sul keskkonsoolis olid juhtmed olemas, siis on juhtmed ukseni ka olemas, pead lihtsalt ukse sisse juhtmed juurde paigaldma
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61-2007-525D
- Telefon: 56623817
Minu masinal olid juhtmed kuni uksepostini ja lõppesid pistikühendusega. Uksesiseste juhtmete hankimisel tuleb silmas pidada, et saaksid vastava pistikuga. Mina sain esimesed juhtmed erineva ühendusega ja pidin jupp aega foorumlaste käest õigeid otsima. Muidugi võib ka juhtmed lihtsalt kokku keerata... 

-
- Huviline
no mul olid ka ukse sisesed juhtmed valed. st et uuema tyybi omad, siis võtsin seal ainult akna tõstuki ja mikrolyliti juhtmed ja panin enda pistikutele juurde, siis selgus et relee blokk oli puudulik, sebisin selle ja ikka tööle ei hakanud, siis selgus et relee bloki kõrval olev blokk, kus on all kollane, roheline ja ja kaks valget pistikut, tuli ka välja vahetada, mul oli auto täiesti plank, zke oli tänu sellele vist, et autol on intensiiv pesur