e34 tds mootori õlis diisel?
e34 tds mootori õlis diisel?
täna siis avastasin etõli üle normi kõvasti ja hästi vedel siis nusutasin õli august sisse ja diisli lõhn...pumbal midagi pees?
e34 525 tds T
Re: e34 tds mootori õlis diisel?
Kõige tõenäolisem on diislikütuse lekkimine karterisse kas mittetöötavast pihustist või lekkiavst kõrgesurvepumbast. Seda ma ei oska öelda kuidas sa seda tuvastad, ilmselt mõni remonditöökoda on abiks.
AndreTGO kirjutas:Kõige tõenäolisem on diislikütuse lekkimine karterisse kas mittetöötavast pihustist või lekkiavst kõrgesurvepumbast. Seda ma ei oska öelda kuidas sa seda tuvastad, ilmselt mõni remonditöökoda on abiks.
Et mismoodi see kütus sealt pihustist karterisse saab? Vaat kui klapp ei pea siis jah saab, muidu pihustist küll karterisse ei lähe. Ja kõrgsurvepumbast karterisse

Pigem ikka mõni klapp ei pea sul. Väga vedela õlil kaovad kiirelt määrimisomadused. Edasi mõtle ise.
suitsev rehv kirjutas:AndreTGO kirjutas:Kõige tõenäolisem on diislikütuse lekkimine karterisse kas mittetöötavast pihustist või lekkiavst kõrgesurvepumbast. Seda ma ei oska öelda kuidas sa seda tuvastad, ilmselt mõni remonditöökoda on abiks.
Et mismoodi see kütus sealt pihustist karterisse saab? Vaat kui klapp ei pea siis jah saab, muidu pihustist küll karterisse ei lähe. Ja kõrgsurvepumbast karterisse????
Pigem ikka mõni klapp ei pea sul. Väga vedela õlil kaovad kiirelt määrimisomadused. Edasi mõtle ise.
Väga paljudel 2.5td lekib kõrgsurvepumbast karterisse. Lekkimine toimub pumba otsasimmerling kaudu ja tihtipeale kui vahetatakse pumba tihendeid siis jäetakse see vahetamata.
Ilmselt rohkem võimalusi polegi kuidas diisel karterisse saab, sest pihusti kaudu asi pole reaalne, eeldusel et mootor käib normaalselt.
Viimati muutis redline, 31.03.2012 20:35 03, muudetud 1 kord kokku.
56792145
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: g31M-pakett
pumba puksid kulunud ja võllil loks sees,siis tihend enam ei pea ja nii satubki diisel õli sisse. 

530d
+1
Ilmselt kõige loogilisem seletus.
Ilmselt kõige loogilisem seletus.