Üldiselt on auto heas korras aga tekkis paar küsimust mis mu loogikale tundub et midagi on valesti:
1. Armatuuri käigunäituri displei (automaatkast) on hommikuti selgelt nähtav aga paari minuti tagant läheb uduseks ja nagu kaob ära ja ei loe välja mis tähti näitab. Selgelt näitab ainult siis kui auto on üle öö või pikemat aega puutumata olnud. Ideid?
2. Armatuuri kilometraaži- ja õlinäituri displei valgus töötab ainult kui süüte sisse keerad, paari sekundipärast kustub ära ja enam põlema ei lähe enne kui süüde välja keerad ja taas sisse. Ideid?
3. Mul salongivalgusti pandud ukse avamise režiimi. Kui auto lukku panen kustuvad ära, aga kui ukselingist tõmban (auto ikka lukus ja valve all) siis tuled lähevad sees põlema.. kas peabki nii olema? Ei taha eriti et keegi varas käib näppimas ja näeb selgelt mis mul autos on

4. Automaatkäigukastil on nupp Economy, Sport ja lumehelbeke, kas keegi võiks selgitada mis see lumehelbekese režiim tegema peaks? Ei leia kuskilt vastust sellele...
5. Vahest harva kui D käigu sisse panen siis võib ta venitada 5-10 sekundit enne kui käik sisse läheb (lisaks kui sel ajal olen natuke gaasi andnud siis läheb käik löögiga sisse), kas tüüpviga, hoiatus et kast varsti laguneb või see normaalne?
6. Kas selline võti on kiibiga või ilma? (Pildil nr.1 - valgustusnupuga) alarmipult on mul eraldi.
Küsin kuna on vaja tagavara võtit tellida (kuna eelmine omanik suutis selle kaotada).
Ja mitu võtit autoga uuena kaasa tuli, 2 või nagu pildil 4?

*Pildil on E36 võtmed
Tervitustega,
Eero