Probleem CD-Boxiga.

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Kasutaja avatar
carbonschwarz
Huviline
Peamine sõiduk: E61 530xd

Probleem CD-Boxiga.

Postitus Postitas carbonschwarz »

Tere bemmirahvas!

Mure järgmine- nimelt ei tööta mu autol cd-box. Ei anna magasini välja ega tee mingit häält. Kui vajutada raadiolt "Mode" nuppu, saab lisaks raadiole ka kassetti kuulata, muud ei midagi. Olen pisut ise asja uurinud ja sai ühe targema mehega box lahti võetud, see tundub töökorras olevat- silmaga nähtavat või testriga mõõdetavat elektroonilist viga küll näha ei olnud. Kui laua peal boxile toide peale anda saab ka magasini kätte ja kui see sisse panna siis kõik nagu toimib- ragistab selle sisse ja proovib kõik 6 sahtlit läbi. Kui autos olevalt cd-boxi toiteotsalt mõõta siis on seal pinge olemas umbes 11,6 volti, aga kui box ühendada siis ei tee see teist nägugi. Autos olevale pistikule tuleb kolm juhet ja üks neist peaks mingi salapärane i-bus vms olema. Kas võib olla mingi jama sellega? Kas kellelgi on olnud kogemusi sellise probleemiga? Kas keegi tahaks mu autole diagnostika teha, et sellega uurida milles jama on? Lisaks veel lakkas hiljuti töötamast nupp mis avab pagasiruumi luugi klaasi osa ja paar päeva tagasi avastasin, et sõidu ajal ei lähe enam uksed autom. lukku.
Ma ise arvan, et diagnostikast võiks abi olla, aga ei tea kelle poole pöörduda. Kui keegi teab, võiks mulle ka teada anda=)

Autoks on E39 530tdi 142kw 2003a universaal.
Vasta