K: E39 stereo
K: E39 stereo
Hei, läbi käinud küsimus kindlasti kuid sooviks siiski teada kas 1996.a E39-le sobib business CD makk 1:1 kaseti originaaliga?? 

Re: K: E39 stereo
Oleneb mis aasta autolt see CD võetud on ka kas autol on orig ühe, või kaheosaline raadio...
Arvatavasti käib sul see raadio ühe jupina maha, siis vaja veidi pusida pistikutega.
Mul on adapter olemas, kui sul viitsimine on, siis saab tehtud. MIDi BC-d ei saa tööle
kui väike spido.
Mul on adapter olemas, kui sul viitsimine on, siis saab tehtud. MIDi BC-d ei saa tööle
kui väike spido.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
cd makk on v6etud 2001a autolt, mul endal ja Uhe jupina k6ik susteem, 1 pistik. Uhes6naga saab kui pistku ots siis umber teha??
Ei, 2001 on teine pistik. võid googeldada: e39 flat pin round pin radio
Kuid ka sellele on võibolla olemas adapterid. Mul on iseensest pakkuda
ümmargustega cd kui tarvis.
Kuid ka sellele on võibolla olemas adapterid. Mul on iseensest pakkuda
ümmargustega cd kui tarvis.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee