E39 -530d 2002 a toite seadme jama
E39 -530d 2002 a toite seadme jama
suurt peavalu valmistab kütuse ette anne paagist ja asi väljendub nii et paagis on 20 l kütet aga kapoti all filtrist kõrgsurve pumpa minevas läbipaistvas torus on mullid ja vaht ning mootor sureb välja ,paagist on ära vahetatud kõik mis annab vahetada ,nüütseks juba teineVDO pump eelmisel pumbal tõmbas mingil põhjusel maha pumba rootor kettal olevad labad ja ei pumpand enam ,läks sisse uus pump sõitis vb 1000km ja sama jama, eile öösel toodi nööri otsas teepealt ära homme vaatan paaki mis toimub kas jälle uus pump katki,Samuti on vahetatud paagis olev torude ikepaana mis väidetavalt pidi ka tekitama põhjust, et küte jääb valele paagi poolele .
Re: E39 -530d 2002 a toite seadme jama
Nüüdseks on selgunud ,et kütus on paagis kõik vasakupoole sees ,paagi pump on kuival ja lisaks sellele on jälle uus pump puruks ,pumba rootoril ol labad murdund ,mingid võõrkehad ei saa pumbast läbi minna sest all on päris tihe sõel ees
Mis värk on ,kas on olemas mingi BMW võlur kes saab aru mis toimub
Mis värk on ,kas on olemas mingi BMW võlur kes saab aru mis toimub
Tee paak seest puhtaks.
Sai paigaldatud üks vana kasutatud VDO paagi pump ja kõik toimib jälle ,kui kaua seda ei tea ,mõistatuseks jääb see miks 2 täiesti tutt uut VDO pumba rootorit laiali lendasid ,on keegi veel midagi sellist kogenud siis rääkige mulle ka . BMW on ikka f..võrratu auto tü..maeivõi
Jah pole just kerge ette võtmine ,ainult et pumba ees on jube tihe võrk ja teiseks siis oleks ju kõige esimesena vahetusse läinud pumba rootor ka sile aga pole .janno89 kirjutas:Tee paak seest puhtaks.
-
- Huviline
- Kontakt:
janno89 kirjutas:Tee paak seest puhtaks.
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
Panin vana pumba tagasi mis sa algselt ekslikult vahetatud ja see toimib ,tuleb välja ikkagi et eelmised 2 vdo pumpa mis sai poest osta oli s.tt toode ,auto sai sommidele maha müüdud ja ilmselt jääb see mu viimaseks bmw kspatrik kirjutas:janno89 kirjutas:Tee paak seest puhtaks.

-
- Huviline
- Kontakt:
Vdo ei ole **** toode.
Paagis oli sul **** mis rikkus pumbad.
Paagis oli sul **** mis rikkus pumbad.
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
Soovin edu. VDO ei ole BMW toodang.steyr kirjutas:Panin vana pumba tagasi mis sa algselt ekslikult vahetatud ja see toimib ,tuleb välja ikkagi et eelmised 2 vdo pumpa mis sai poest osta oli s.tt toode ,auto sai sommidele maha müüdud ja ilmselt jääb see mu viimaseks bmw kspatrik kirjutas:janno89 kirjutas:Tee paak seest puhtaks.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!