E34 puitliistude värvimine
- martinpoldoja
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 528i
- Kontakt:
E34 puitliistude värvimine
Tervist,
Ostsin 95. aasta e34, millel on faceliftiga kaasnenud puitliistudega sisustus. Enda arvamus on, et need liistud on väga rõvedad(asi on maitses), seega küsimus: kui võtta liistud küljest, lasta liivapaberiga üle ja värvida mingi poest saadud plastikule mõeldud värviga, kas tulemus oleks normaalne ja kas see värv jääks ka püsima? Sellisele lahendusele tulin sellepärast, et see tuleks ilmselt odavam, kui kuskilt kõik uued liistud osta ja täpselt ei teagi, kas teisi värvi liiste on vanematel e34-del.
Martin
Ostsin 95. aasta e34, millel on faceliftiga kaasnenud puitliistudega sisustus. Enda arvamus on, et need liistud on väga rõvedad(asi on maitses), seega küsimus: kui võtta liistud küljest, lasta liivapaberiga üle ja värvida mingi poest saadud plastikule mõeldud värviga, kas tulemus oleks normaalne ja kas see värv jääks ka püsima? Sellisele lahendusele tulin sellepärast, et see tuleks ilmselt odavam, kui kuskilt kõik uued liistud osta ja täpselt ei teagi, kas teisi värvi liiste on vanematel e34-del.
Martin
Re: E34 puitliistude värvimine
Kel käpp küljes saab ka kleepsud peale kleebitud väga ilusalt.
Kes värvinud on piisavalt, saab ka lihvitud pinna ära kaetud ilusti, ka lakitud.
Aga amatöörina võib asja väga koledaks teha, ise olen proovinud
Kes värvinud on piisavalt, saab ka lihvitud pinna ära kaetud ilusti, ka lakitud.
Aga amatöörina võib asja väga koledaks teha, ise olen proovinud

Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
- martinpoldoja
- Huviline
- Kontakt:
Ostsin täna ühtteist, üritan ise need ära värvida, eks näha ole, mis välja kukub 

Minu 540-il olid need liistud küll puhas puit,aga koledad siiski,minu silmis 

ma pooldaks kleepimist.vajadusel saad kleepsu eemaldada ja alus pind on korralik.
endal kleepisin ja väga rahul
endal kleepisin ja väga rahul
- martinpoldoja
- Huviline
- Kontakt:
Sai siis valmis lõpuks, lihvisin liistud üle, panin krundi peale ja kaks kihti värvi. Tulemus:

Tee lähemalt ka mõni pilt kui viitsid 

- martinpoldoja
- Huviline
- Kontakt:
Homme teen normaalse fotokagaRxx kirjutas:Tee lähemalt ka mõni pilt kui viitsid
- martinpoldoja
- Huviline
- Kontakt:
Ei jõudnud ka täna teha, üritan ikkagi lähipäevil tehamartinpoldoja kirjutas:Homme teen normaalse fotokagaRxx kirjutas:Tee lähemalt ka mõni pilt kui viitsid

- martinpoldoja
- Huviline
- Kontakt:
Ma ei tea, kui palju paremad need pildid said, aga midagi ikka