e39 2001 airbagituli põleb
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: bmw e39 2001 universaal
e39 2001 airbagituli põleb
lihtsalt panin auto tööle ja ja põles kuidas pean toimima ?
- Skalp
- Huviline
- Peamine sõiduk: '98 BMW 520iA Touring
- Kontakt:
Re: e39 2001 airbagituli põleb
Arvuti järgi ja siis on näha, mis ja kus viga annab. Tõenäoliselt on süüdi sensormatt kõrvalistuja istmes (minul igataheks oli) aga võib ka olla mõne airbagi juhe vms. Ilma arvutita üldjuhul tulukesest lahti ei saa...
BMW avariid ei tee ja kiirust ei ületa... Seda teeb tihend rooli ja istme vahel.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: bmw e39 2001 universaal
Tere, mul on sama probleem, et airbagi tuli põleb. Mul muidugi käis kivi juhipool põhja all nii, et lõi juhi ukse ja lae alt airbagi lahti
lõikasin need muidugi välja ja tegin polstrid asjad korda aga nüüd on ülevaatuseks see airbagi tuli.. nii palju kui olen remondimeestelt küsinud, siis nad ütlevad, et seda ei anna ära kustutada, kui muidugi ei lase uusi airbage paigaldada..äkki kellelgi on häid ideid??

Peadki airbagid välja vahetama ja jutul lõpp. Ma loodan et keegi siin foorumis ei hakka muudele remondiviisidele viitama/vihjama. See ongi kõige parem idee 

Airbage saab kommiraha eest. Kui on vahetatud, siis arvutiga klõps klõps ja asi korras.vilt92 kirjutas:Tere, mul on sama probleem, et airbagi tuli põleb. Mul muidugi käis kivi juhipool põhja all nii, et lõi juhi ukse ja lae alt airbagi lahtilõikasin need muidugi välja ja tegin polstrid asjad korda aga nüüd on ülevaatuseks see airbagi tuli.. nii palju kui olen remondimeestelt küsinud, siis nad ütlevad, et seda ei anna ära kustutada, kui muidugi ei lase uusi airbage paigaldada..äkki kellelgi on häid ideid??
Kui sul turvavöö pandlad sügavale jooksid, siis ka need vaja vahetada.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!