Näidikuplokk
Näidikuplokk
Kuskohast saaks teada milline näidikuplokk mu autol orginaalis on, kuna auto diisel ja manuaal aga puudub eelsüüteküünalde tuli, ja seal on käikude tähed ja numbrid. Auto 525d 2002.
Re: Näidikuplokk
Sul polegi vaja eelsüüteküünla lambikest. Sul tuleb see tekstina ette: preheating.
Kui sul pikslid läbi, siis lase ära remontida. Plokke naljapärast ei vahetata!!!
Kui sul pikslid läbi, siis lase ära remontida. Plokke naljapärast ei vahetata!!!
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Aga kas on normaalne et näidikuplokis on veel automaadi tähed ja numbrid.
Uuri elu:
https://www.google.ee/search?q=E60+spee ... E39+speedo" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.google.ee/search?q=E60+spee ... E39+speedo" onclick="window.open(this.href);return false;
Tänu.
Kas see preheating kiri on seotud kuidagi välis temp, kuna ma pole sellist kirja veel näinud.
Kas see preheating kiri on seotud kuidagi välis temp, kuna ma pole sellist kirja veel näinud.
Jah, palve oodata algab mõne plusskraadiga alles.
Kui on mingi jama plokiga kokku keeratud (kodeerimata näiteks)
siis teoreetiliselt võib kogu aeg vait olla.
Vajuta parempoolset nuppu, kas Check Control OK kiri tuleb ette?
Kui on mingi jama plokiga kokku keeratud (kodeerimata näiteks)
siis teoreetiliselt võib kogu aeg vait olla.
Vajuta parempoolset nuppu, kas Check Control OK kiri tuleb ette?
See probleem lahendatud. Tänud.