vana teema aga annan mõned pildid ja näpunäited.
oma masinal siis ka ei klappinud peeglid kuidagi.
peegli saab ukse küljest 3 torx kruviga ära.
kõigepealt vaja peegliklaas eest võtta, siis värvitud kate nagadest lahti lasta ja 4 pisikest ristpeakruvi lahti keerata, ära murda või puurida. mis lihtsam tundub.

peegli jala all on üks pisike plastikust kate. seal on üks ristpeaga kruvi. arvatavasti tuleb see lihtsalt ära murda või puurida, sest vaevalt see niisama lahti tuleb. peegliasendiandur on kahe kruviga kinni. keerata need lahti.

3 ristpeakruvi hoiab peegli klappimise mehanismi kaant kinni. mul tuli pead ära puurida ja alles siis sai kaane maha. mingi pisike plastikust kate on peegli jala juures kuid see ei sega, veidi väänata tuleb lihtsalt.

eemaldada väike hammasrattavõll. võlli toetavad mõlemal pool pisikesed vahetükid. seejärel on kõige lihtsam stopperseib piisavalt suure tangidega ära väänata. kui läheb katki, siis läheb, pole midagi teha. äkki mõnes kinnitustarvete poes on müügil. minul vedas ja täiesti puruks ei läinud. ettevaatust, lendab pealt suure hooga. kasutada kaitseprille. päriselt.

nüüd lagunes kogu see kupatus laiali. mõned jupid on kindlasti kokku roostetanud, võibolla ka läbi oksüdeerunud. kui alumiinium on piisavalt palju hävinud siis on targem juba kasutatud peegel kusagilt hankida. mul läks kahe peegli taastamiseks vaja nelja. üldiselt tasub hoiduda peeglitest, mis on eestis mitmeid talvi olnud.
pistikud tuleks lahti teha ja klemmid küljes võtta, siis saab juhtmed paarikaupa mehanismist läbi ajada.
ENNE klemmide eemaldamist teha pilti nende järjestusest. sa ei taha hakata wdsist seda otsima.

need jupid tuleks siis kätte saada, ära puhastada ja määrida. (väikese hammasratta võlli otstes on pronksist puksid, mis peaksid võlli ümber kergesti pöörlema) laagrivõru oli muutnud ühtlaseks roostepuruks. poest laagrit osta ei ole võimalik. lasin sõbral sama suurusega(42x34x1) võrud treida ja kuulid tellisin alist. algupäraselt on seal 2mm teraskuulid, 1,6mm keraamilised sobisid samuti. laagri kõrgus peaks olema võrude ja kuulidega umbes 3,5-4mm. plastikust separaatorit saab uuesti kasutada.

mina kasutasin stopperseibi paigaldamiseks liimipulka ja puidust niidirulli. muus osas läheb kokku samamoodi.

kasutasin happekindlaid kruve, kuigi otsest vajadust polnud.
viimase peegli jaoks kulus 5 tundi.