Head-up display
Head-up display
Tere!
Oskab keegi öelda, kas head-up display kõrgust annab kuidagi reguleerida? Autoks 2007.a e61.
Henri
Oskab keegi öelda, kas head-up display kõrgust annab kuidagi reguleerida? Autoks 2007.a e61.
Henri
Re: Head-up display
Jah, saab küll, kuid mida BMW esindus ametlikult ei tunnista.
Siit saad abi, aga kõik on omal vastutusel!
Siit saad abi, aga kõik on omal vastutusel!
Aga kas keegi spetsialist mingi raha eest teeb seda?
Henri
Henri
Ega seal vist midagi rasket pole, ainult et Naviga peaks ettevaatlik olema, kuna olen lugenud, et need on nii mõnelgi lambist mustaks läinud ja mitte midagi enam näidanud. Kui endal vaja siis ilmselt teeks ise, aga mul on see display täpselt parajal kõrgusel.
Kui keegi veel aru ei saanud, siis ise ei ole huvitatud tegemisest.HaPe kirjutas:Aga kas keegi spetsialist mingi raha eest teeb seda?
Henri
Henri
leidsin mingi vana teema aga küsiks siit alt.
Ega keegi pole kokku puutunud sellega et see Head-up display kuvab end klaasile viltu.Selline tunne nagu oleks seal sees midagi kõvasti paigast ära?
Autoks 2004 E61
Ega keegi pole kokku puutunud sellega et see Head-up display kuvab end klaasile viltu.Selline tunne nagu oleks seal sees midagi kõvasti paigast ära?
Autoks 2004 E61
Minul BMW E46 320i sedaan 2000a.Naisel BMW E46 318i sedaan 1998a.
Tel. 55635375 Mail: fox666@hot.ee
Võta ekraan eest ära, seal on üks kuuskant otsaga tross, keera seda.
Sellest sain ma aru et sellega saab reguleerida kõrgust.aga sellel isendil on see pilt mis klaasile kuvatakse konkreetselt viltu.Kardan et seal midagi enamat nässus.Ligi tema eemaldamiseks saab ainult armatuurlaua eemaldamisega kui ma ei eksi,aga kui seal midagi katki või ei tea mis siis pole nagu mõtet lihtsalt nii suurt tööd ette võtta kui pole teada kas asi on kuidagi parandatav.
Ei.
Seal taga vasakul nurgas on kõrguse reguleerimise kruvi koos stoppermutriga. Ekraani taga on teine veel. Keera kaks ekraani kruvi lahti ja keera asi otseks.
Seal taga vasakul nurgas on kõrguse reguleerimise kruvi koos stoppermutriga. Ekraani taga on teine veel. Keera kaks ekraani kruvi lahti ja keera asi otseks.
Jah selle kõrguse reguleerimisega saan hakkama.
Sellest trossist midagi annab ka nagu vähe reguleerida,aga kuidas ma nendele kruvidele ligi pääsen mis jäävad nagu ma aru saan siis kuhugi taha?
Mul see pilt ikka väga viltu:

Sellest trossist midagi annab ka nagu vähe reguleerida,aga kuidas ma nendele kruvidele ligi pääsen mis jäävad nagu ma aru saan siis kuhugi taha?
Mul see pilt ikka väga viltu: