Keegi mingiaeg rääkis, et UM ei tee dünaamilist õlivahetust.Edson520 kirjutas:Kas UMi minna ei viitsi?
Niikaua kui olen lugenud BMW venelaste foorumit, kõik vahetavad tavaliselt, 7L läheb sisse ja ei tekki probleeme. Muidu kui seda vahetust, omanik tahab teha, et ravida surnud kasti, siis isegi se dünaamiline ei aita. Kas siin foorumis palju neid kes dünaamilist vahetust tegi? Mõned isegi need prilltihendi ja pistikut ei vaheta))))TELK kirjutas:Keegi mingiaeg rääkis, et UM ei tee dünaamilist õlivahetust.Edson520 kirjutas:Kas UMi minna ei viitsi?
targad inimesed Hobenoolest, soovitavad kasutada aint ZFi, Kuno, sõber, ise enda autole paneksid euroli?))))Kuno_T kirjutas:Osta Eurol ATF6700 (pakkujaid leiad netist) ca 7€ liiter, näiteks 6l ja vaheta ära.
Kuno_T kirjutas:Just panin, sõidab ilusti. 2007 a 525d 145 kW. ZF ostab ka õli sisse, mitte ei tooda ise. Vanasti oli see Shell, nüüd vist Mobil.
see vist aitab kanadas, meil on vist poh***mäim kirjutas:Aga mis vahe sellel on nt kui see ^külmalt vedelam^ panna vms ?
need filtrid praegu maksavad vähem kui 70eur))))tmw kirjutas:Tere,
Jälle üks 545i foorumis juures![]()
. Super.
Tee Hõbenooles.
Mina tegin muudel põhjustel ise, kuid Hõbenool aitas juppidega. Näiteks ZF enda originaalfiltri sai Fixusest ca. 80.- Euriga. Õli +töö.
Sõidurõõmu
Tõnu
Ma tellisin seda oma Audi A6 C6 jaoks kunagi aga nüüd hiljuti otsisin 2003 aasta Accordile ka automaatkasti õli ja Eurol pakkus Hondale sama õli. Siis ma hakkasin mõtlema, et kuna igal pool mujal näitab Hondale ainult originaalõli, siis ega ta äkki Euroli arvates mingi universaalne ATF õli pole, mida pakub igale poole kus tavaline ATF ei käi?Kuno_T kirjutas:Osta Eurol ATF6700 (pakkujaid leiad netist) ca 7€ liiter, näiteks 6l ja vaheta ära.
palju maksma läks?mäim kirjutas:Lukku,kadrinas käidud ja nüüd nagu uus
935eur läks,sain allahindlust ka veel pea kõigilt asjadelt - Õli läks kokku 14liitirt koos pesuga siis filter,pistik,õlivahetus,diagnost/testid,solenoidid olid ise juba 427eur siis nende vahetus ja nii see summa kokku tulebkiandu- kirjutas:palju maksma läks?mäim kirjutas:Lukku,kadrinas käidud ja nüüd nagu uus
2005/08 ja hetkel ees 335000km ja pole keritud.andu- kirjutas:Aga mis aasta auto ja läbisõit, vb siis polnud kunagi vahetatud kasti õli.