Ise teen ma asju just sellepärast, et ei oleks lihtne. Ma usun tõesti, et spetsjalistid kes siin ennast välja pakkusid saaksid tööga kindlasti hakkama ilma et ma ise midagi tegema peaksin aga kuhu siis lõbu jääb ?
Ja adapterite tegemine oli mulle väga lihtne ja ka odav. Seega saab ise tehes ka mõne sendi kokku hoida
Samuti tellisin Mledid usast koos tolli ja saatmisega läks 390 raha.
Kustas kirjutas: ↑01.12.2020 14:39 57
Kas E39 originaal projektoril istub luup kinnitusplaadist täpselt sama kaugel kui MLED-il? Nagu ma aru saan, sa kinnitad uue adapterplaadi otse E39 projektori kohale ilma mingite kaugust reguleerivate vahetükkiteta (spacer)? E90'l on originaal projektor nii palju pikem, et pidin MLED-i mõned cm ettepoole istutama, et luup originaal kohta jääks.
Tegelikult on ka e39 originaal projektor 1,5cm umbes pikem ja seeg kui originaal kinnitusse panna siis jäks läts tõesti liiga kaugele.
selle mure lahendamiseks asendasin originaal kinnitus kruvid uute kruvidega ja uute vahepuksidega.
Puksid mida kasutasin on Openbuilds cnc vidinate ehitamise jaoks mõeldud puksid (vedelesid kodus) pikemad 9mm lühemad 6mm.
Ehituspoe kruvid mida kasutasin, lõikasin ära ainult teravad otsad, kuna nendega nkn kinni ei hoia ja pikkus sobis ka siis paremini.
avad kuhu need läksid olid täpslt õige suurusega ja midagi üle puurima ei pidanud.
Kaugtulepirni kinnitus monstrum

Nende pirnide peale hakatakse kindlasti ülevaatusel jonnima kuna punane korpus paistab reflektori sees päris lahedalt silma
Esmamulje siis üke esitulega katsetades.
Pooltuli ehk siis ainult mled 2.0 pooltulena.
Kaugtuli ehk mled 2.0 kaugtule asendis + bevinsee led.