Üldiselt olen rahulik inimene aga siin üks tegelane on hakanud küll häirima.
LEDBeam
1. Mitte kedagi siin foorumis ei koti millised on sinu F masina tuli seistes, tagurdades ega sõites, lihtsalt ei koti.
2. ON need projektorid DOT lõikejooonega, tõsi redel on täpselt keskel ja rikub selge pildi ära aga ma ei arvanud, et sellest mingil tohmanil nii suur saag vaja käima tõmmata on, et esmalt privasse kirjutada kuule su tuled ei kõlba kuhugi ja siis veel siia ka kaagutama tulla.
ja tõsi kuna tuli seisab pildi tegemise hetkel tooli peal siis ei pruugi olla ka lõikejoon telje suhtes õige nurga all.
all on natuke parem pilt.
Seega ma olen kindel, et lõikejoon on sama nagu on mu originaal tuledel (mitte sinu F tuledel kindlasti).
Seega on lõikejoonega kõik korras.
Ja sa mainisid midagi, et ENAMUS sellised autod on roimad ja ükski asi ei tööta. Mina nüüd enamuse kohta ei oska midagi öelda, küll aga oskan öelda, et minu autol töötab nii tulede reguleerimine kui ka kõik sensorid mis on sellega seotud. Lisaks on kõik teised asjad mis autol küljes töökorras. Pole ka kerel roostet ega midagi. Nii, et praegu panid oma üldistuse küll valesse kohta.
Ma igaksjuhuks võin lisaga isegi pildi põhjaalt.
Kas enamus on E39 on sellised alt?
Asja tuumani, kuna auto on vana siis ma ise arvan ka, et tuled ei näita enam nii hästi kui umbes 20 aastat tagasi, kuigi klaasid on nagu uued. Kuna ajad on edasi läinud kaasa arvatud kõik võimalused ja tooted on vahepeal arenenud. Siis mõtlesin et uuendan tulesid millegagi mis on rohkem 21. sajand. sellepärast ka otsustasin et panen vähe lahedamad projektorid, et endal oleks ohutum sõita ja ka midagi näeks. Kui tuled on korralikult paika seadistatud ja ära reguleeritud siis on tulemus parem kui praegused tuled, ja ilmselt ka parem kui uued originaal tuled. Seega mina olen rahul kui keegi arvab teisiti siis see on ta enda probleem.
See video mis sul seal on on kõik tore ja lahe. Aga kas sa saad aru, et 20 aastat vanale autole ei saa sellist asja paigaldada?