No loe funktsionaalselt, ju siis sa oled pikalt selle konkreetse isendi roolis olnud. Ma sõitsin ka 15 a Audi A4-ga, üleandmise hetkel oli tehnika prillikivi

No loe funktsionaalselt, ju siis sa oled pikalt selle konkreetse isendi roolis olnud. Ma sõitsin ka 15 a Audi A4-ga, üleandmise hetkel oli tehnika prillikivi
Diagnostikapõdrad?PeeterA kirjutas: 23.08.2022 16:55 37 Need diagnostikapõdrad üldse matsu ei jaga, et peab siit foorumist üle pärima?
Need E3/E4 veakoodid näitavad, et kütusesegu on paigast ära.
Elanud siin juba 13 aastat, diagnostikapõtra pole veel näinud.PeeterA kirjutas: 23.08.2022 17:05 22 No kui Soome keelest peab veakoode tõlkima, eeldasin et passid naabrite juures![]()
Diagnostikat tegi ala asjatundja ja koode ei olnud.
Lootsin, et kellelgil on olnud sama viga ja oskab aidata. Kas sellest on tõesti nii raske aru saada? See mitu tuhat mina kulutan pole kellelgi asi. Siin kõik targad ennustavad kohe "kohvipaksu pealt" kuigi seda pole keegi küsinud.toivoku kirjutas: 25.08.2022 10:47 08 corvetimees säästis 3k , sina aga tahad kulutada 3k. ega seeminu tehtud list nüüd pole ju lõplik, neid asju on vähemalt 2 korda niipalju veel, mis kõik võivad seda mõjutada.
Günther, tundub, et selle foorumi põhimõte on lihtsalt haukuda kuna miskit tarka pole öelda. Kunagi kirjutasin siia foorumisse paar aastat vana seitsmenda seeria kohta. Vist oli paisupaagi kohta küsimusi. Põhimõtteliselt sain targemaks ainult selle kohta, et olen täielik piix ja kui nii kalli auto ostsin siis ise ei tohiks kapoti alla üldse vaadata vaid peaksin esindusse viima. Tore teada, et siin on vähemalt üks veel kes saab foorumi põhimõttest aru.Günther kirjutas: 24.08.2022 23:05 20 Ei ei muidugi mitte aga kuna ta siia foorumi kirjutas, siis järelikult tahab ta ise putitada. Sinu postitus vigade nimekirjaga on väga hea, millest edasi minna
Kuskile on vaja ju raha pannaeeduk kirjutas: 25.08.2022 13:35 26 Kui Sa viid auto professionaalse diagnostiku juurde ja ta ütleb Sulle poole tunni ja 50 euri eest (näiteks) ära, mis autol viga on ja mis detail vahetamist tahab. Äkki jätab veel vigase detaili vahetamise au Sulle. Seeläbi saad ju samamoodi targemaks, mis autol viga oli, selle asemel, et ükshaaval tükke välja vahetada ja loota, et kunagi joppab. Kuidas on see viimane parem variant?