Aasta: 2003-10-06
Vin: WBANC710X0B624524
Kas keegi oskab öelda E60 multimeedia bloki detaili numbri? Oleks vaja multimeedia blokk ära vahetada, kuna see jamab. Ehk mulle sobivad ka uuemate e60 multimeedia blokid.
Lisan pildi ka.

Mul küljes ja üks parimaid investeeringuid mis E61 peale tehtud sai. Oli väike ekraan ning see mis Android juurde andis on muljetavaldav. Kvaliteet hea ning järeleandmisi kusagilt ei ole - toimetab nii WiFi, Bluetooth, GPS, YouTube, TV, tagurduskaamera, handsfree, Apple Carplay, Android Auto jms. Eelnevalt ei olnud autol ei bluetoothi, GPSi, tagurduskaamerat, Apple Carplayd, Android Autot ega handsfreed - kõik tuli AndroidigaMrko kirjutas:Kas keegi midagi sellist ka omale sinna aretanud? Tundub kõvasti odavam, kui osta upgrade? https://www.aliexpress.com/item/New-arr ... st=ae803_5
Kas paigaldasid ise, kaua aega võttis ja mis sul seal ennem oli: m-ask, ccc?north kirjutas:Lisaks säilib ka kogu eelnev funktsionaalsus, sest kui hoida Menu nuppu peal umb. 3 sek. siis lülitub ümber vanale originaalsüsteemile ja saab kõik kliimad ja muud asjad sätitud. See eeldab aga korrasolevat CCC plokki, sest vahetusse läheb upgrade puhul ainult ekraan, mitte plokk.
Paigaldasin ise, kokku ehk tunnike läks. Midagi lõikama ei pea juhtmetest - plug and play.Mrko kirjutas:Kas paigaldasid ise, kaua aega võttis ja mis sul seal ennem oli: m-ask, ccc?north kirjutas:Lisaks säilib ka kogu eelnev funktsionaalsus, sest kui hoida Menu nuppu peal umb. 3 sek. siis lülitub ümber vanale originaalsüsteemile ja saab kõik kliimad ja muud asjad sätitud. See eeldab aga korrasolevat CCC plokki, sest vahetusse läheb upgrade puhul ainult ekraan, mitte plokk.
Minu täpne mudel siin https://s.click.aliexpress.com/e/chzj8PX6" onclick="window.open(this.href);return false; ning tagurduskaamera https://s.click.aliexpress.com/e/c2kPw0Dw" onclick="window.open(this.href);return false;Mrko kirjutas:Ega mingit linki ei oska panna, millise täpselt ostsid, neid muidu mingi miljon erinevat. Tärkas suur huvi asja vastu
Just.Mrko kirjutas:see CCC versioon sobib siis plugnplay nii ccc-le kui ka m-ask´ile?
Kasutanud alates eelmise aasta augustist. Usu mind, mul oli sama mure nende hiinlastega ning ajan taga alati pigem kvaliteeti. Aga kuna heli käib ikka läbi auto enda süsteemi (siinkohal siis AUXi mooduli) siis helikvaliteet ei kannata karvavõrdki. Juhtimine toimib lisaks puutetundlikkusele ka läbi roolinuppude ja iDrive ning kasutuskogemus nagu originaaliga (seda vist varem välja ei toonud).mihkel-m kirjutas: ↑17.04.2019 17:11 19 north, kui kaua sa seda kasutanud oled? Toimib siiani sujuvalt ja hästi? Olen päris kaua neid juba nillinud, aga mul on päris tugev foobia igasuguste odavate hiina androidikäkerdiste suhtes ning, nende hinda arvestades, ei julge päris huupi osta. Enamus yt reviewd nendest näitavad ka täpselt samu asju "siin on maps, siin on youtube, siin on settings, siit saab originaalpildi".![]()
Arusaadav, endal AUXiga probleeme ei ole, heli väga hea ning bassi ning valjusust jagub küllaga. Igapäevaselt asun Pärnus, siin saan demoda ja näidatamihkel-m kirjutas: ↑18.04.2019 10:48 39 Vot jah, mul selle auxiga oli ka mure, kuna praeguses setupis on see heli läbi auxi ikka üsna mannetu (bassi pole ja volume ka üsna madal, ). Autol helipakett on see kus istme all juba woofrid on, aga logic7 veel pole, st ilma pagassis oleva võimendita. Aux on ise pandud maki külge (mitte minu poolt). Selle kohta olen ka lugenud fix'e, kuidas auxi kaablitel võetakse takistid vahelt ära jne. Ega sa juhuslikult Tallinnas asu? Vaataks hea meelega mõnihetk oma silmaga seda asja.![]()
Ârataks korraks vana teema üles