Aftermarket digitaalne spidomeeter
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 525d
Aftermarket digitaalne spidomeeter
Sai soetatud edevast peast alibabast oma F11 le digitaalne spidomeeter. Jama nüüd selles, et püsikiiruse hoidja enam ei toimi. Märgutuli läheb põlema kui sisse lülitada aga kui kiiruse nuppu vajutada, et fikseeriks kiiruse, annab kirja, et ei saa püsikiiruse hoidjat sisse lülitada. On kellelgi kogemust sellega?
-
- Huviline
- Kontakt:
Re: Aftermarket digitaalne spidomeeter
Olen ühel kliendil seda näinud, diagnostikaga vaadates ista spidot ei leia, st see spido diagnostikaga ei suhtle. Ilma spidota cruise kindlasti töötada ei saa, isegi e seeriate järelpaigaldustel osade mootoritega ei hakka tööle kui pole ōiget spidot. Kui seal midagi seadetes menüüst midagi muuta ei saa siis ilmselt tööle seda ei saa. Kindel, et seal polnud vōimalik valida erinevate mudelite vahel vastavalt lisavarustuse nimekirjale?
Rohkem aidata ei oska kahjuks
Rohkem aidata ei oska kahjuks
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: G31 530d XDrive
Soovin müüja viidet. 14 päeva on üldine tagastusõigus, avaldus müüjale jne.
Kas müüjale nurin saadetud ja temalt vastus olemas?
Kui juba tavaline püsikas ei tööta, siis mis saab veel adaptiivsega?
Kui masinal on ummiku assistent (koos käppde roolil hoidmisega), kas see ka töötab?
1 kombi tagasisidedest oli hoomata, et need on tehtud ühesuguse stiiliga. Tavaliselt on ikka pikemad jutud koos piltidega, sekka satub ka 1 täht ja kirumist- antud juhul neid pole.
https://www.alibaba.com/product-detail/ ... 13a0sTIizJ
Kas müüjale nurin saadetud ja temalt vastus olemas?
Kui juba tavaline püsikas ei tööta, siis mis saab veel adaptiivsega?
Kui masinal on ummiku assistent (koos käppde roolil hoidmisega), kas see ka töötab?
1 kombi tagasisidedest oli hoomata, et need on tehtud ühesuguse stiiliga. Tavaliselt on ikka pikemad jutud koos piltidega, sekka satub ka 1 täht ja kirumist- antud juhul neid pole.
https://www.alibaba.com/product-detail/ ... 13a0sTIizJ
Kui pea ei jaga, siis peab esoteerikaga leppima.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 525d
Tänud vastamast. Tüüpilise eestlase jonnakusega võtsin täna jälle asja ette ja kuna väljas on külm siis eile näppisin spidot töötava mootoriga. Kuskilt ajusopist tuli ette, et spidoka settingute muutmine pidi käima seisva mootoriga. Valisin F10 šassii, lülitasin kõik HUD süsteemi nätajad välja ja aktiveerisin püsikiiruse hoidja+ aktiviseerisin update alt 5 seeria mingi faili. Nii et töötab korralikult. Aga päris plug and play asi ei ole. Kui pole elus tegelenud selliste asjadega, siis suht keeruline ilma spetsialisti abita asja tööle saada.
Hiinlastelt ongi kõige keerulisem supporti saada.
Mitte võimatu, aga keeruline.
Tarkvara uuendusi ma ka näinud pole.
Ühe enda seadme kohta ma küsisin. Öeldi et nad regulaarselt ei tee. Kui mul on kaebus, siis saadavad mulle uue parandustega softi ja elu läheb edasi.
Mitte võimatu, aga keeruline.
Tarkvara uuendusi ma ka näinud pole.
Ühe enda seadme kohta ma küsisin. Öeldi et nad regulaarselt ei tee. Kui mul on kaebus, siis saadavad mulle uue parandustega softi ja elu läheb edasi.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!