Tere!
Kuna täpselt sarnase kirjeldusega postitusi ei leidnud, siis uurin siit targemate käest. Äkki saab abi.
Mure pealkirjas mainitud autoga. Idrive tekivad hommikusel külmkäivitusel järgnevad vead:
DBC failiure
Drive control failiure
Start assistant inactive.
Külmkäivitusel läheb käima, pöörded hüppavad( Nagu rikkis eelsüüteküünaldega käivitaks). Hetke pärast jäävad pöörded stabiilseks ning auto sõidab normaalselt( jõukadu ei ole ning automaatkast vahetab käike normaalselt). 10-15 minutit sõitu, jätan auto seisma ning uuesti käivitades Idrives ühtegi viga ei ole. Armatuurist kaovad ka kollased märgutuled ära.
Esmane diagnostika annab järgmised vead:
ECM:
4671 DDE Supply voltage 1
TCM:
51A8 Incorrect signal from engine management Throttle valve/accelerator pedal.
DSC:
5F74 Engine management interface
6DCB Engine management interface
6E28 Engine management interface
Esmane diagnost tehtud Launch seadmega( Ärge risti lööge) Kõik veakoodid on salvestunud(History) Ehk sooja mootoriga diagnoositult aktiivsed ei ole.
Aku on autol korralik, piisavalt laetud ning korrektselt registreeritud sõidukile.
Kui keegi saab suunata õigele teele, oleksin tänulik.
Ette tänades,
Erlich
E61 530d LCi elektrianomaalia
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Re: E61 530d LCi elektrianomaalia
Ma vaataks ajukarpi ja kontrolliks juhtploki klemme, kas pole rohelised.
tel. 51 949 859
Ajukarp kuiv, ühendused ilusad ja puhtad. Proovisin täna hommikul naljaviluks gaasipedaaliga segusiibri adaptsioonide nullimist ning hommikuse käivitusega tulesid-vilesid põlema ei löönud. Tundub, et probleem peitub kas pedaalis või segusiibris.
-
- Huviline
- Kontakt:
Esimest korda otsisin seda viga tunde, kummaski nimetatud seadmes see pole.
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Kütuselati anduri juhtmete isolatsioon pole pistiku lähedalt katki? Mootorikatte siseküljel olev foolium võib juhtme ära lühistada mootori metallosadega.

tel. 51 949 859
-
- Huviline
- Kontakt:
Ma olen neid omanikke ikka mitu tk näinud, kes enne uue pedaali on ostnud kui selle hõõrdumiskoha leidnud 

Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
Tere taas!
Pilt oli üks-ühele PeeterA postitatud pildiga.
Tänud foorumi gurudele, kes ei viitsi selliste pisiasjadega ise tegeleda ja annavad endiselt ka tasuta nõuandeid välja.
Aga selgitage rumalale puhtalt huvi pärast, mis seos on külm- ja soekäivitusega, et külmalt lühistab ja soojalt enam mitte ?
Erlich
Pilt oli üks-ühele PeeterA postitatud pildiga.
Tänud foorumi gurudele, kes ei viitsi selliste pisiasjadega ise tegeleda ja annavad endiselt ka tasuta nõuandeid välja.
Aga selgitage rumalale puhtalt huvi pärast, mis seos on külm- ja soekäivitusega, et külmalt lühistab ja soojalt enam mitte ?
Erlich