E34 535 minek
E34 535 minek
probleem selles,et minek pole ühtlane.gaasipedaali mingis asendis on õige tõmme,siis nagu pooks kinni.kui näiteks teisega gaasi põhja lükkan,on selgelt tunda,et mingi hetk (3000-4000vahel)on tõmme,siis kaob ära.pole mõtet hakata rääkima max pöördemomendist pöörete,ega muud jama!asjal on konkreetne jõnks sees.oskab aidata keegi.diagnostikasse?
opel senatoriga sõites tundus palju erksam,kuigi kw vähem(130millekagi)kas bemmid ongi uimased?
opel senatoriga sõites tundus palju erksam,kuigi kw vähem(130millekagi)kas bemmid ongi uimased?
Impreza STi ja mikromootoriga bemm :)
Lahmin täitsa lambist, aga kunagi on mulle seletatud, et kui jõud on kadunud just pöörete ülemises otsas, siis kaks võimalikku varianti: nälgib ja ei saa piisavalt bena peale (filter, pump, rõhuregulaator, torustik, pihustid) või on kat umbes. Viimasel juhul peaks väljalaske kollektor peale pikemat maanteesõitu juba hõõguma ka.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
jälle häda
nimelt sain kaane remondist kätte lõpuks,ja nüüd tekkis installiga probleem.
täpsemalt siis ei ole ma enam kindel,et kett vända peal vahepeal hamba-paari võrra edasi/tagasi pole liikund.
eelmises postis Priitv8 antud lingilt lk 87 on küll pilt,kus olemas vända märk,aga mis valemi järgi se nukk paika aetakse?otsisin ja vaatasin,aga suht segane se värk.ei julge just "umbes" asja kinni keerata.ingliskeelega on ka nii,nagu on
aidake palun,tahan sõitma juba

nimelt sain kaane remondist kätte lõpuks,ja nüüd tekkis installiga probleem.
täpsemalt siis ei ole ma enam kindel,et kett vända peal vahepeal hamba-paari võrra edasi/tagasi pole liikund.
eelmises postis Priitv8 antud lingilt lk 87 on küll pilt,kus olemas vända märk,aga mis valemi järgi se nukk paika aetakse?otsisin ja vaatasin,aga suht segane se värk.ei julge just "umbes" asja kinni keerata.ingliskeelega on ka nii,nagu on

aidake palun,tahan sõitma juba

nojah.tegelikult on se vändamärk ikka üleval,mitte eestvaates paremal,nagu seal pildil.
no nukaratas jäi küll mul sellisesse asendisse...ladal olid ikka konkreetsed märgid.aga eks ma siis keeran kaane kinni homme,loodame,et selle käigus(ja pärast ringi ajades)mõni klapike ei kõverdu

no ma võin lada mootoreid unepealt lapata,aga bmw...