Kas telefoni menüüd annab vahetada ingliskeelseks?
Tänud ette
Täpselt sama teeb minu omalgi.JBA kirjutas:Mul on sama telefon ja pilt on kohe ees kui auto süüdet keerad. Iga kord peab telefoni välja lülitama, kuna ma seda ei kasuta!
kas kaitset ei ole võimalik välja võtta selle vältimiseks ?TiitR kirjutas:Täpselt sama teeb minu omalgi.JBA kirjutas:Mul on sama telefon ja pilt on kohe ees kui auto süüdet keerad. Iga kord peab telefoni välja lülitama, kuna ma seda ei kasuta!
Mis kohast jutt, Eero teemast nagu välja ei lugenud? Seal oli ainult TwinSimist juttu. Kui ma hiljuti uurin, siis teistel Elisa ja Tele2 ei pidanud seda olevat.priitv8 kirjutas:No see on see noobel eesti-rootsi firma. Mujal saab ka 20.-/kuu. Vaata eero X5 näidet. Ise kasutan ka sama.Anti kirjutas:Ju siis peetakse 99EEK/kuu selle mugavuse eest liialt kalliks...
Sealsamas vasakul on veel kaks nuppu ... ühega valid, kas raadio või telefon R/T, teisega siis alustad ja lõpetad kõnesid.rax1 kirjutas:Küsin ka ühe rumala küsimuse,et kas 39-l võimalik ka telefoniga välja helistada kuidagi ilma toru näppimata.Vasakult roolipealt nupust saan numbreid vaadata aga kuidas helistama panna?Tänud ette!
Ei tea kohe minul küll E39. töötab Tele2 sim kaart!dellu kirjutas:Mis kohast jutt, Eero teemast nagu välja ei lugenud? Seal oli ainult TwinSimist juttu. Kui ma hiljuti uurin, siis teistel Elisa ja Tele2 ei pidanud seda olevat.priitv8 kirjutas:No see on see noobel eesti-rootsi firma. Mujal saab ka 20.-/kuu. Vaata eero X5 näidet. Ise kasutan ka sama.Anti kirjutas:Ju siis peetakse 99EEK/kuu selle mugavuse eest liialt kalliks...