Mis puudutab seda klaasi ära võtmist siis urgitsesin täna küll tükk aega seal peeglikorpuse all olevas avas aga ei saanud pihta mismoodi see klaas ära peaks tulema

e36-l on peeglisoojendus samuti kogu aeg sees, vähemalt originaalis.kollerimees kirjutas:Nii see oli mu E36-ga kah. Muidu küll ei soojendanud neid. Pesuri düüse soojendab vast siis kui väljas on juba miinuskraadid. Sellejaoks polnud vaja tagaklaasi soojendust sisse lülitada.Viljar kirjutas:Peeglisoendus lülitub koos tagaklaasi soendusega sisse
Kaupo_K kirjutas:E34 on küljepeeglitele ja akna pesu düüsidele eraldi temp andur, mis asub vasakul lanseka ees pleki küljes ning vaatab allapoole( välimuselt suur tablett). See andur lülitab eelpool mainitud asjad järgi. Auto soojendus võtab infi vasakul uduka kõrval olevast plastkattest välja turritavast andurist( piklik ots). Nii lihtne ongi.
No sellisel juhul oled 10a velede teadmistega õhtuti magama läinudKaupo_K kirjutas:No näiteks minu jutt põhineb enda omatud üle 10 e34 põhjal ning tehase juhtmeskeem väidab täpselt sama. Seega pole see lihtsalt minu versioon, vaid nii ta tehasest tuligi. Kellele ei anna rahu, siis võib ju wds lahti lüüa ja ise üle vaadata.