Mure siis selline,et keera ja vääna neid kange,aga sealt mina veel pole sooja õhku kätte saanud

Tänud ette!

Aga see raamat on kurivaim saksakeelne ja sellest keelest ei jaga ma mitte halligipriitv8 kirjutas:E39 on kliima juba teistsugune, kui E32/E34-l.
Aga SwitC, Sinu küsimusele on vastus teadagi selles raamatus, mis autoga kaasa antakse:
Tavaline kütteseade
Kliima(automaatika)
priitv8 kirjutas:Milleks siis see foorum siin? Siin ka ingliskeelne olemas.SwitC kirjutas:Aga see raamat on kurivaim saksakeelne ja sellest keelest ei jaga ma mitte halligi
No minu teada peaks ka nagu puhumaMargusxx kirjutas:91 aasta e34-l puhub tagaistujatele sooja küll, minul vähemalt, ei ole konti peal ega midagi.
Mul samamoodi kliimaga variant, endiselt tuleb ainult külma.joffe kirjutas:...ja mida oligi vaja tõestada! (mõeldes seda arvamust kliimaautomaadi kohta)alvar126 kirjutas:2002 e39-l tuleb sealt küll sooja. Kliimaga variant siis.
Mell999 kirjutas:<Ja teine asi,et sellel kondi nupul on see väike tuluke,mis peaks sisselülitamisel põlema.Arvatavasti pirn läbi vms,kuigi mingi hetk peale käivitamist korraks põleb ja siis kustub.>
Miinuskraadidega ongi nii. Kont ei tööta nii külma ilmaga-sellest siis ka see hetkeline järgivõtmine.
Siis ma pean kuhugi kondi kontrolli minema.Aga kuhu soovitate minna või kes tegeleb selliste asjadega ? On ka foorumist mõni isik,kes oleks pädev asja uurima ja puurima ?priitv8 kirjutas:Välistemp andur on loomulikult. Aga see tule kustumine viitab ikkagi madalale gaasi rõhule. Tänu madalale välistemperatuurile on see ka madalam, kui suvel.
Isegi UM -is on selle töö hind küllalt normaalne. (täitmine + kontroll siis)SwitC kirjutas:Siis ma pean kuhugi kondi kontrolli minema.Aga kuhu soovitate minna või kes tegeleb selliste asjadega ? On ka foorumist mõni isik,kes oleks pädev asja uurima ja puurima ?priitv8 kirjutas:Välistemp andur on loomulikult. Aga see tule kustumine viitab ikkagi madalale gaasi rõhule. Tänu madalale välistemperatuurile on see ka madalam, kui suvel.
Oskad näiteks mingit hinnaklassi välja pakkuda ?Kristjan_K kirjutas:Isegi UM -is on selle töö hind küllalt normaalne. (täitmine + kontroll siis)SwitC kirjutas:Siis ma pean kuhugi kondi kontrolli minema.Aga kuhu soovitate minna või kes tegeleb selliste asjadega ? On ka foorumist mõni isik,kes oleks pädev asja uurima ja puurima ?priitv8 kirjutas:Välistemp andur on loomulikult. Aga see tule kustumine viitab ikkagi madalale gaasi rõhule. Tänu madalale välistemperatuurile on see ka madalam, kui suvel.
Kui ma nüüd täpse aadressi annan, siis sealt selle õige rea viitsid ikka ise üles otsida, onju?SwitC kirjutas:Oskad näiteks mingit hinnaklassi välja pakkuda ?
Kristjan_K kirjutas:Kui ma nüüd täpse aadressi annan, siis sealt selle õige rea viitsid ikka ise üles otsida, onju?SwitC kirjutas:Oskad näiteks mingit hinnaklassi välja pakkuda ?
http://www.bmw.ee/?c=/hooldus.php