E34 kõrgsurvepumba eemaldamine
-
- Huviline
E34 kõrgsurvepumba eemaldamine
e34 525 tds -94
Oleks siis vaja pump maha võtta ja pinki viia kusagile, kuna lekib teine. Võtaksin ta ise maha ära. Mis selle juures on oluline, mida ei tohiks kindlasti unustada? Mis jupid kõik eemaldada tuleb, et pump maha saada jne?
Oleks siis vaja pump maha võtta ja pinki viia kusagile, kuna lekib teine. Võtaksin ta ise maha ära. Mis selle juures on oluline, mida ei tohiks kindlasti unustada? Mis jupid kõik eemaldada tuleb, et pump maha saada jne?
Ma ei tea kas pmv'l ja ooplil need asjad täpselt ühtemoodi käivad, kuid mul selle eemaldamisega küll väga erilisi probleeme ette ei tulnud. Rihmapinguti küljest ära, pingutialune toru samuti. Kusjuures peab vaatama, et sellele torule väga liiga ei teeks. Ülemine kett (alumist nagunii ei saa) tuleks enne lõdvaks lasta, selleks pistetakse plokikaane korgist varras sisse. Mõistlik oleks igaks juhuks ka märgid enne toimetamist paika ajada, kuigi see ilmselt eriti oluline ei ole. Natuke oli probleeme ka pumba otsast ketiratta eemaldamisega, samuti oli omajagu põnev pumba paigaldamine, et kiilusoon õige kohapeale läheks. Enam päris täpselt ei mäleta, aga vist oli pumba otsas mingi imeliku mõõduga mutter (15v 16mm?).
Ning kokkupanekul tuleb loomulikult jälgida, et kett jääks pingule, eriti vedaval poolel.
Edit: kuskohast pump lekib? Tavaliselt kipub pump lekkima pealmise kaane vahelt, selle lekke kõrvaldamiseks ei ole reeglina pumpa maha vaja võtta.
Ning kokkupanekul tuleb loomulikult jälgida, et kett jääks pingule, eriti vedaval poolel.
Edit: kuskohast pump lekib? Tavaliselt kipub pump lekkima pealmise kaane vahelt, selle lekke kõrvaldamiseks ei ole reeglina pumpa maha vaja võtta.
-
- Huviline
Ma ei tea, kuidas pump maha käib. Aga miks sa üritad enda elu keeruliseks teha? Selgita ennem välja, kuskohast seda kütust lekib. Igatahes, peaks asi välja nägema selline- pump maha- pinki- pumba defekteerimine- pumba masinale panek- masin ei lähe käima- masin raip ikka ei lähe käima- masinaga meistri juurde... noh, või umbes selline võib see välja näha
muidugi võib olla ka teisi lahendeid

e39 525tds touring siiamaani meeldib
e90 525i sedaan meeldib veel rohkem
e90 525i sedaan meeldib veel rohkem
No mida siis aidata on? Vaata kõigepealt autole kapoti alla ja tuvasta kust pump lekib. Kas sa tõesti ootad, et keegi selgeltnägija ütleb milles viga ja mismoodi seda ravida??matadoooor kirjutas:Ei ole tähele pannud, kus lekib, kindlam ikka maha võtta ja stendi viia, ütlevad äkki mingi eluea ka pumbale.
Siis kui klubiliige või mingi suurem postitaja ei ole, siis väga keegi ei tahagi aidata jah???
Kas keegi pole siis pumpa maha võtnud enne?
Pumba mahavõtmisel ei ole midagi erilist, tööriistad kätte ja tegema. Infot on ka asja kohta piisavalt, mis krdi klubiliikme või suurema postitaja möla see on?

-
- Huviline
pumba eemaldamine
sama abinõuga vaja hammakas pumba võllilt lahti suruda.kui huvi siis mul see vidin olemas,võin kasutada anda