Nii mul on siis 92. 525 tds-i plokikaane vahetus pooleli.asi seisab plokikaane taga kunag kellelgi pole pakkuda.ja keevitama ka esialgu ei taha minna.
pakkuda oli täna näiteks 94 aasta oma aga ma olen kuulnud ,et ei sobi kolektori poolest.nüüd siis tekkiski huvi et kui ma ostan kaane koos kollektoriga , kas siis nagu muud vidinad kaanel on samad või on veel midagi erinevat????asjaga oleks kiire.
E34 plokikaane sobivus
E34 plokikaane sobivus
E34 on põhiline;) /diisel tagab mõnusa kulgemise:D
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
Re: e-34 plokikaane sobivus?
realoem.com ytleb,et on vahe sees. Samas mu arust on samad mootorid ja milleks vahepeal plokikaant muuta? Äkki keegi teadjam mees?
hetkel ei ole aega.
lään lasen äkki keevitada oma kaane ära.aga noh paar päeva ootan enne kui keevitusse lähen. loodan et keegi osakb veel mõne targa sõna ütelda.
olen kuulnud et e-34 kaantel ka mingi vahe sees.alates mingi 93 mingist kohast tuli erinevus või midagi sellist oli..täpselt ei mäleta.
lään lasen äkki keevitada oma kaane ära.aga noh paar päeva ootan enne kui keevitusse lähen. loodan et keegi osakb veel mõne targa sõna ütelda.
olen kuulnud et e-34 kaantel ka mingi vahe sees.alates mingi 93 mingist kohast tuli erinevus või midagi sellist oli..täpselt ei mäleta.
E34 on põhiline;) /diisel tagab mõnusa kulgemise:D
plokikaan
ei ole seal mingit muud vahet võivad ainult kollektori augud teises kohas olla,aga need saad ümber tõsta,endal oli sama probleem auto on 92a aga panin peale 96a plokikaane ja kollektoril tuli 6 auku ümber puurida ja vint sisse ajada
Nu arvata oligi, et seal ei saa mingit vahet sees olla ja nagu ka kasutaja bumer89 juba kirjutas, vahe võib olla ainult sisselaskekollektori aukude asetuses ja kõik, aga seda on ju kohe visuaalselt ilusti näha. JA see, mis sa kirjutasid, et mingi 1993 aastast tekib vahe sisse, ei ole päris õige jutt. Vahe tekib nendel tds mootoritel sisse plokis, ehk täpsemalt siise selles osas, kus on kõrgsurvepump (augu diameeter on erinev alates mingist aastast).