E34 aku
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E91 325d
E34 aku
Siuke värk,et ostsin uue aku mõni päev tagasi ja täna hommikul auto käima ei läind.Pidi tööle lükkama.Et milles asi võib olla,vaatasin,et pagasnikus ja pardatsiokis tuled põlema ei jää.Kas on võimalik,et makk tõmbab aku ära?Ma pole paneeli küll ette jätnud ööseks,aga kas ta niisama tõmbab ära aku?
(OO==[][]==OO)
-
- Huviline
tegelikult algas see jama peale remonti,Enne seda oli kõik korras,remondi ajal sai viidud töökotta üks vana BMW originaal diisli aku.Ja peale töökojast tulekut enam teda hommikuti käima pole saand.Ka uue akuga mitte.rynno300 kirjutas:kui vana akuga oli kõik enamvähem, siis äkki defektiga aku?
(OO==[][]==OO)
Jah, aga mida sul siis remonditi?Hannes525 kirjutas:tegelikult algas see jama peale remonti,Enne seda oli kõik korras,remondi ajal sai viidud töökotta üks vana BMW originaal diisli aku.Ja peale töökojast tulekut enam teda hommikuti käima pole saand.Ka uue akuga mitte.rynno300 kirjutas:kui vana akuga oli kõik enamvähem, siis äkki defektiga aku?
E30 316i ´90, E34 518i ´95
-
- Huviline
uus mootor tuli pealeHans kirjutas:Jah, aga mida sul siis remonditi?Hannes525 kirjutas:tegelikult algas see jama peale remonti,Enne seda oli kõik korras,remondi ajal sai viidud töökotta üks vana BMW originaal diisli aku.Ja peale töökojast tulekut enam teda hommikuti käima pole saand.Ka uue akuga mitte.rynno300 kirjutas:kui vana akuga oli kõik enamvähem, siis äkki defektiga aku?
(OO==[][]==OO)
Aku kõrvalt.Hannes525 kirjutas:kust ma selle leian?sips kirjutas:Vaata 80A peakaitse üle , mul oli seal mikropragu ja samuti oli aku hommikuks tühi.
Kõige loogilisem on, et mootorit vahetades ühendati midagi valesti, mis nüüd tarbib ise voolu või ei lase autol "magama" jääda. Abi leiad diagnostikast.
"Kes naerab viimasena..? Ma olen siis teie järel!"