E39 2,5 tds turbo probleem
E39 2,5 tds turbo probleem
tere
lugu selline
sai käidud diagnostis ja öeldi et turbo rõhk madal,ja soovitati siis turbo remont ette võtta
küsiks siis et kas 100 prossa kindel et ainult turbo viga,,v äkki mõni väiksem viga,miks mitte mõni klapp v andur
igaljuhul vahel maanteel sõites tõmbab hinge kinni ja tahma lont on taga
lugu selline
sai käidud diagnostis ja öeldi et turbo rõhk madal,ja soovitati siis turbo remont ette võtta
küsiks siis et kas 100 prossa kindel et ainult turbo viga,,v äkki mõni väiksem viga,miks mitte mõni klapp v andur
igaljuhul vahel maanteel sõites tõmbab hinge kinni ja tahma lont on taga
Viimati muutis eikko525, 29.11.2007 17:07 32, muudetud 1 kord kokku.
Mõni lõdvik, intelcooler, turbo, andur, wastegate?
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
Võid seda ka kontrollida nii, et võtad turbo juurest intercooleri toru ära ja katsud näpuga kas turbo võll loksub..kui jah, siis on see ka tossamise põhjus ja soovitan kuskilt siva uus turbo sebida. sest mingi hetk võib ta hakata sul usinasti õli mootorisse kütma niiet ei saa arugi, mis tingib selle et asi võib lõhkuma minna ja lööb kepsu külje pealt välja. leebemal juhul jäävad saaled kuivale ja jookseb niisama kinni 

Jalgrattaga maad ei kaevata...
Noo turbo iseenesest asub paremal pool all.. sad vast hästi ligi kui eemaldad põhjakaitse. turbo külje pealt tuleb välja üks hoob mis läheb otse sellesse vaakumhuinjaasse..ja sellesse vaakumklappi tuleb üks peenike voolik..seda on ainult üks eksemplaar, mingi labase klambriga on kinni ka. niet eksida ei anna
jõudu

Jalgrattaga maad ei kaevata...
Hästi väike on algusest peale. Vähemalt nii tean mina, sest see asi seal nüüd meeletult tihke ka ei tohi olla, plusś paisumis ruum. Oleneb, kui suur on see VÄIKE lõtk. Ja see on laiupidi. Pikkupidi ei tohi olla mingit lõtku.
Klapp reguleeri rõhku. Ehk palju siis väljalaskegaasi avaldavad survet turbo nn tiivikule.
Klapp reguleeri rõhku. Ehk palju siis väljalaskegaasi avaldavad survet turbo nn tiivikule.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)