E34 salongi soojendus
- ivan olefir
- Huviline
E34 salongi soojendus
Salong ei lähe soojaks ,vahetasin salongi filtri ära, kapotialt mingid klapid kus regullib soojust.
salongi tuleb soojust aga vähe ei jõua auto soojaks ajada õhk on enesest soe aga mitte kuum nagu peaks olema ja kui keerad puhuri põhja siis tuleb umbe vähe soojust kolmega ajab asja ära kudagi.
palun aidata mind auto on 525 tds 94a. 105kw. kas tal salogis sooendus radikas ka on.?
salongi tuleb soojust aga vähe ei jõua auto soojaks ajada õhk on enesest soe aga mitte kuum nagu peaks olema ja kui keerad puhuri põhja siis tuleb umbe vähe soojust kolmega ajab asja ära kudagi.
palun aidata mind auto on 525 tds 94a. 105kw. kas tal salogis sooendus radikas ka on.?
Viimati muutis ivan olefir, 04.12.2007 21:28 27, muudetud 1 kord kokku.
- ivan olefir
- Huviline
küsimus
kas selline võimakus on et salongi radikas umbes kui ta seal ütse on
- ivan olefir
- Huviline
aga sa võta salongifilter vahelt ja proovi siis mis ta teeb ma ise sõitsin kaks päeva aga vahet ei olnud proovi sina kaVeiks010 kirjutas:mul sama jama koguaeg on puhur 3 peal muidu jääb asi nigelaks õhku nagu ei puhu hästi peale aga ma ise ei ole salongi filtrit veel näppind, sinu juttu vaadata siis ei tea kas tasubkitahaks ise ka teada mis probleem on! mul e34. 93a.
- Marko S
- Huviline
- Peamine sõiduk: E39 530d
- Kontakt:
Kas temp seier tõuseb ilusti keskmisesse asendisse või jääb kuhugi veerandi peale ?
Kui jääb veerandi peale,siis termostaat õhtal.Kui aga temp on normaalne ja ikka ei puhu,siis salongifilter välja ja proovi uuesti.Kui siis ka ei pouhu korralikult,siis on kas miskit umbes või äkki ventika mootoriga miskit pees.Reostaadi puhul ei toimi esimesed 3 astet .
Kui jääb veerandi peale,siis termostaat õhtal.Kui aga temp on normaalne ja ikka ei puhu,siis salongifilter välja ja proovi uuesti.Kui siis ka ei pouhu korralikult,siis on kas miskit umbes või äkki ventika mootoriga miskit pees.Reostaadi puhul ei toimi esimesed 3 astet .
Sellest päris mitu teemat siin foorumis, aga yks kasulik link: http://www.bmwe34.net/e34main/maintenan ... ilters.htm
BMW-le kindel