E39 tule reguleerijad
- Alari.
- Huviline
- Peamine sõiduk: Bmw e38 730d
- Telefon: 5181397
- Kontakt:
E39 tule reguleerijad
kust saaks selliseid asju ?? http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=63&fg=05
Ise just ostsin sellised UM'st paar päeva tagasi. 2 komplekti oli kokku 465 eeku. Olid kohapeal olemas.
E39 540ia M-Look 2x V8 = 680kw
- TiitR
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70 xDrive30d
Aga meil on ju veel UM ka K-Järvelfreddy21 kirjutas:Ma ise pole tallinna inimene,aga kas keegi võiks öelda UM aadressi!

Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Tere ka.
Ise vahetasin ka neid vardaid. Soovitan soojalt enne kui need tule sisse keerata alguses näppude vahel reguleerkruvid sinna tuleväliselt sisse keerata. Siis on tule sees juba keere sees ja kui juhtubki et läheb puruks siis on lihtsam ka, vähem lammutamist.
Ise vahetasin ka neid vardaid. Soovitan soojalt enne kui need tule sisse keerata alguses näppude vahel reguleerkruvid sinna tuleväliselt sisse keerata. Siis on tule sees juba keere sees ja kui juhtubki et läheb puruks siis on lihtsam ka, vähem lammutamist.
... -> BMW E34 '92 -> BMW E39 '97 -> Audi A8 '98 4.2 Quattro -> E39 523 '00 -> E60 523 '05 -> F10 523 '11 (http://margus.roo.ee)
UM ei saagi muud kinnitada, sest neid toodab üks kooperatiiv (UK-s vist). Otsi siinsamas aise postitust, seal oli viide E39 M5 foorumisse, kus neid müüakse.teet3 kirjutas:Pärnu UM kinnitas, et selliseid vardaid ei ole kunagi kellegi poolt toodetud, seega ostsin nende poolt pakutud plastikud.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
kle hakkasin uurima seda uuesti ja paistab, et need m5board.com on ainult halogeentuledele... kui vaadata realoem.com diagrammi ja neid alumiiniumist siis on erinevad kah...priitv8 kirjutas:UM ei saagi muud kinnitada, sest neid toodab üks kooperatiiv (UK-s vist). Otsi siinsamas aise postitust, seal oli viide E39 M5 foorumisse, kus neid müüakse.teet3 kirjutas:Pärnu UM kinnitas, et selliseid vardaid ei ole kunagi kellegi poolt toodetud, seega ostsin nende poolt pakutud plastikud.
Plastik on neil jah ajaga nii rabedaks läind, et peale esimese kilomeetrid kodumaa teedel lähevad nad 100% kõik katki.teet3 kirjutas:jube nürid vardad on, pärast esimest reguleerimist murdusid 2 ära juba.
Ma pole vist kummagi E39-ga isegi koduni laevalt/piirilt jõudnud, kui juba lambid ees logisevad.
mul läheb teine aasta eestis ja vardad on terved... jälle mingi jupp mida on mitmest erinevast materjalist tehtud, või siis erinevatel tootmisliinidel vmspets1 kirjutas:Plastik on neil jah ajaga nii rabedaks läind, et peale esimese kilomeetrid kodumaa teedel lähevad nad 100% kõik katki.teet3 kirjutas:jube nürid vardad on, pärast esimest reguleerimist murdusid 2 ära juba.
Ma pole vist kummagi E39-ga isegi koduni laevalt/piirilt jõudnud, kui juba lambid ees logisevad.
...
mul endal ka neid vaja.. ühte komplekti. on kellelgi kasvõi kasutatud selliseid. mõni katkine tule komplekt või midagi sellist.
oelksin väga õnnelik kui annaksite teada.

523 96 a. E 39
Re: ...
Kasutatud vardaid sa küll kusagilt ei leia ja uued mis sa ostad lõhud arvatavasti juba vahetamise käigus ära ning siis leiutad sinna midagi ise või otsid välja need alumiiniumist vardad milledest keegi siin eelnevalt rääkis.Ivo_ K kirjutas:mul endal ka neid vaja.. ühte komplekti. on kellelgi kasvõi kasutatud selliseid. mõni katkine tule komplekt või midagi sellist.