E39 ABS andur
samakallis kui UM iski
tegelt peaks endalgi olema üks elus andur.

Viimati muutis kapa, 16.01.2008 13:09 39, muudetud 1 kord kokku.
Ja Tallinnas Kadaka omas öeldi täna et neil pole sellist asja üldse olemas... kuidas saab ühe firma lõikes asi nii palju kõikuda
Nats nõme ka hakata Tartu Automaailmasse selle pärast sõitma...

E39 540ia M-Look 2x V8 = 680kw
Vot ei tea aga kui sul veel huvi on siis võin sulle otsida selle varuosa koodid. See kilekott milles ta oli, on mul alles. Kohapeal ei olnud aga järgmise päeva õhtuks oli olemas ja just Tallinnast saadi. Andur ise on 2 kõrvaga, nagu originaal. BMW müüvat väidetavalt neid ühe kõrvaga. Tartus on selle poega veel üks hea asi. Ta on nimelt UM-ga ühes hoones. Muide Tartu UM-is oli see andur veidi üle 500.- eegu kallim. 1200, millegagi.
E 39 535 1997.a.
Kui väga tüli ei tee, siis oleks hea küll tegelt. Tlna UM pakkus üldse 1400.- eest sedakollerimees kirjutas:Vot ei tea aga kui sul veel huvi on siis võin sulle otsida selle varuosa koodid. See kilekott milles ta oli, on mul alles. Kohapeal ei olnud aga järgmise päeva õhtuks oli olemas ja just Tallinnast saadi. Andur ise on 2 kõrvaga, nagu originaal. BMW müüvat väidetavalt neid ühe kõrvaga. Tartus on selle poega veel üks hea asi. Ta on nimelt UM-ga ühes hoones. Muide Tartu UM-is oli see andur veidi üle 500.- eegu kallim. 1200, millegagi.
E39 540ia M-Look 2x V8 = 680kw
Selle aju kohapealt ka veel, et see ikka nii lihtsalt ei pidavat läbi minema. Rääkisin sellest 2 inimesega kes nendega on hästi kursis. Üks oli see kes neid tartus DIA-s remondib ja remont maksab muidu 3500.- Olin ise ka hirmul, et äkki läheb läbi ja ma ei võtnud pistikut tagant ära. Põhisignaalid pidavat tulema vasaku tagumise abs-i anduri kaudu. Väideti vähemalt nii. Vähemalt minul näitas kiirust ja kulunäitaja töötas. Abs muidugi mitte ja veojõukontroll kah mitte.
E 39 535 1997.a.
Ma siis sõitsin terve sui Ilma ASC ja AMS- ita kuna aju kallis. Kuid ükspäev otsustasin minna Truumu diagnostikasse ja seal siis tuli üks andur välja
, kuna mul teine e39 kaelas- siis raha polnud ja läksin koju- tõstsin ratta ära, võtsin anduri välja (murdusid kinnitused millegipärast) puhastasin ära ja lasin sinna anduri auku kruvikeeraja- puhastasin kõik ära ja panin tagasi... Siis aga järgmise päeva üllatuseks oli see et sõites KÕIK KUSTUS.... NII sain mina 1400eeku võrra rikkamaks ja juba kaks kuud toimib abs- mis on +5 talvel....
Diagnoos maksis miski 400 või vähem ja sain teada veel nii mõndagi huvitavat....
Miks see andur ei töötanud - ei saa mina siia maani aru. Soovitan enne ostu veenduda et ikka andur lõpetas töölepinug mitte rooste ja tolm sega toimimist....
Kanali peal saab ilusti kontrollida. Aga enne seda http://www.truumu.ee/ siis saab teada kumb ratas jamab
Edu teile selle ABS süsteemiga maadlemisega

Diagnoos maksis miski 400 või vähem ja sain teada veel nii mõndagi huvitavat....
Miks see andur ei töötanud - ei saa mina siia maani aru. Soovitan enne ostu veenduda et ikka andur lõpetas töölepinug mitte rooste ja tolm sega toimimist....
Kanali peal saab ilusti kontrollida. Aga enne seda http://www.truumu.ee/ siis saab teada kumb ratas jamab
Edu teile selle ABS süsteemiga maadlemisega
Selle järgi pole küll mõtet tellida,kuna sedaanil ja universaalil juba erinevad need andurid ja ka olenevalt aastast tuleb vahe sisse.Mina soovitan helistada Tartu Automaailma,otsitakse välja ja kui Tallinna vennad ei leia,siis saab vast koodi,et neil lihtsam oleks:)kollerimees kirjutas:Et siis kõik mis etiketil kirjas on:
JL GERMANY
1 Stk/pcs Nr. 51515
sensor velocity für BMW
Vergleichs.- Nr/replaces No
3452 1 182 159
484-360208-1
BMW 530 d