E34 Uksed ei avane.
E34 Uksed ei avane.
Bmw e34 525-el ei avane uksed enam võtmega keerates. Proovisin kõiki uksi ja uksed lihtsalt ei avane enam(pagassilukku ka keerasin) . Kuidas ma uksed lahti saan nüüd ?
Proovi nii, et tõsta parempoolne link üles, kui võtmega keerad. Kui see ei aita, siis tee kõvale traadile konks otsa, seejärel kanguta suure kruvikeerajaga ukse ülemine osa eemale ja pane puukiil sinna vahele, ning tõmba uksenupp traadiga üles. Ma enda autol sain niimoodi ukse lahti. Hea oleks kruvikale teipi või midagi ümber panna, et ära ei kriibiks.
esiukse klaas on 200 eeku, see tõesti nii suur raha siis või?jackpuuk kirjutas:Kindlasti löö katki tagumine uksekolmnurk, Seix on tõbras lihtalt. Kui õieti mäletan, siis bemmi metalljoonlauaga lahti ei saa, võta rahulikult ja painuta vaikselt uks eemale, nagu juba seletatud, siis saad traadiga lahti
Miks sa talle tagumist kolmnurka ei soovitanudseix kirjutas:esiukse klaas on 200 eeku, see tõesti nii suur raha siis või?jackpuuk kirjutas:Kindlasti löö katki tagumine uksekolmnurk, Seix on tõbras lihtalt. Kui õieti mäletan, siis bemmi metalljoonlauaga lahti ei saa, võta rahulikult ja painuta vaikselt uks eemale, nagu juba seletatud, siis saad traadiga lahti

3 takti: imeb, surub ja kohe läheb!
jackpuuk kirjutas:Miks sa talle tagumist kolmnurka ei soovitanudseix kirjutas:esiukse klaas on 200 eeku, see tõesti nii suur raha siis või?jackpuuk kirjutas:Kindlasti löö katki tagumine uksekolmnurk, Seix on tõbras lihtalt. Kui õieti mäletan, siis bemmi metalljoonlauaga lahti ei saa, võta rahulikult ja painuta vaikselt uks eemale, nagu juba seletatud, siis saad traadiga lahti
ja sa unustad, et iga vend ei saa ukseklaasi vahetusega ise hakkama!
nu sellepeale ma ei tulnudki

Pole aasa, lukusti nupu pead kinni püüdma, krt ei mäleta, kas bemm tuleb sisemisest lingist kah lahti, vist ei tule, kui õieti mäletancoiff kirjutas:aga kui ma selle nagu lahti kangutan sealt ja traadi sisse topin....kas seal on mingi aas mille taha selle traadi panen ja yles tõmban ?

Viimati muutis jackpuuk, 23.03.2008 21:36 28, muudetud 1 kord kokku.
3 takti: imeb, surub ja kohe läheb!
- Reimers
- Huviline
- Peamine sõiduk: CUPRA ST410
Löö aken sisse siis mis siin ikkacoiff kirjutas:Ma ei hakka 5 sekundi eest 400 maksmasoldat kirjutas:Alati annab ka need luku avajad kohale kutsuda.Ise sai kutsutud,tulid mingid täis tatoveeritud kujud kohale ja tegid hetkega lahti. Tegu oli küll cherokeega aga ma ei usu et bmw neile raskem on....
Gone in 5 seconds
Parem maksta lõhutud klaasi ja paigalduse eest,kui lahtitegemise eest?Ma ei usu et see on hea kaup. Aga katsu siiski mingi vahe klaasi ja tihendi vahele sisse kangutada,äkki on sealt midagi põnevat näha. Kuna sul võti ei ava siis on äkki see varras lukusüdamiku küljest lahti tulnud.Äkki saad selle kätte mingi aasa või konksuga. Minul teeb lukust lahti ka lihtsalt seestpoolt lingi tõmbamine,juhiuksel vähemalt.

see päris lõpuni võtme vasakule pööramine ei aita? mul sõber küll kuidagi võtmega tegi ukse lahti selliselt kui auto oli lukus aga akut polnud peal ja kesklukk ei töötanud.
Viimati muutis darklight, 23.03.2008 22:56 11, muudetud 2 korda kokku.
See kehtibki enne 09/91 auto kohta, kõrvalistuja esiuksel ja tõstetud lingiga.darklight kirjutas:
see päris lõpuni võtme vasakule pööramine ei aita? mul sõber küll kuidagi võtmega tegi ukse lahti selliselt kui auto oli lukus aga akut polnud peal ja kesklukk ei töötanud.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
niisiis.
Kutsusin ikkagi lukuprofi kohale.
To võttis mult võtme ja hakkas keerama ise seal link üleval jne...midagi ei funkand.
Seejärel võttis ühe traadi ja plõksti tõmbas mult võre vahelt kapoti lahti, sest ta korrutas mulle pidevalt, et mul on raudselt aku tühi!
Sõitis siis kõrvale ja pani oma klemmid minu aku külge......aga ikkagi UKSED LAHTI EI TULE !
No siis ta võttis iminapa, pani klaasi külge ja sikutas seda eemale ja lõi kiilu sinna ilusti ukse vahele.
Seejärel lükkas traadi sisse ja tahtis nuppu üles tõmmata, aga ennäe....nupud on kinni ja täiesti lukustatud.....
Lõi siis kiilu veel sügavamale ja võttis tugevama väga paksu traadi, et akent siis lahti saada.....õnneks käivad mul aknad manuaalselt...seega üritas ta keerata akent nendest aknakeerajatest.
Oi kuidas vend ikka akent kangutas ka lahti.....päris kaua aega läks
Niisiis sain akna lahti ja nuppe polnud võimalik isegi käega üles tõmmata.
Ja aku polnud ka tühi...auto läks ilusti käima ilma mingisuguste probleemideta.
Ja viisingi nüüd auto elektiku juurde...eks näis, mis saab.
Kutsusin ikkagi lukuprofi kohale.
To võttis mult võtme ja hakkas keerama ise seal link üleval jne...midagi ei funkand.
Seejärel võttis ühe traadi ja plõksti tõmbas mult võre vahelt kapoti lahti, sest ta korrutas mulle pidevalt, et mul on raudselt aku tühi!
Sõitis siis kõrvale ja pani oma klemmid minu aku külge......aga ikkagi UKSED LAHTI EI TULE !
No siis ta võttis iminapa, pani klaasi külge ja sikutas seda eemale ja lõi kiilu sinna ilusti ukse vahele.
Seejärel lükkas traadi sisse ja tahtis nuppu üles tõmmata, aga ennäe....nupud on kinni ja täiesti lukustatud.....
Lõi siis kiilu veel sügavamale ja võttis tugevama väga paksu traadi, et akent siis lahti saada.....õnneks käivad mul aknad manuaalselt...seega üritas ta keerata akent nendest aknakeerajatest.
Oi kuidas vend ikka akent kangutas ka lahti.....päris kaua aega läks

Niisiis sain akna lahti ja nuppe polnud võimalik isegi käega üles tõmmata.
Ja aku polnud ka tühi...auto läks ilusti käima ilma mingisuguste probleemideta.
Ja viisingi nüüd auto elektiku juurde...eks näis, mis saab.