E39 automaatkasti õlitaseme kontrollimine
- Alari.
- Huviline
- Peamine sõiduk: Bmw e38 730d
- Telefon: 5181397
- Kontakt:
E39 automaatkasti õlitaseme kontrollimine
Väheke loll küsimus aga siiski!masinaks 525!
Kui õli on vähe sis mida kast võib teha?libiseb v ei taha üldse käike vahetada?
Kui õli on vähe sis mida kast võib teha?libiseb v ei taha üldse käike vahetada?
- Alari.
- Huviline
- Kontakt:
Seda ma usun et kast peeti läheb aga mis sümptonid võiksid sellele viidata?libisemine,mingi hääl kastis??PeeterA kirjutas:to BMW POWER: Mõtle nüüd ükskord veel natuke, mida sa kokku kirjutasid.
to freddy21: Sõltub, kui vähe õli sees on. Halvemal juhul võid varsti uut kasti otsima hakata.
Tänud sellest oli suur abi!TarmoV12 kirjutas:http://www.bimmerboard.com/forums/posts/68013
üsna täpne juhend, inglise keeles.
aut kasti õli lisamine taseme kontrollimine ja vahetamine toimub kõik ühest punnist mis asub kasti karteri küljes kas nüüd on piisavalt selge ??? kui jagad vene keelt siis abiks www.golgofa.ruPeeterA kirjutas:to BMW POWER: Mõtle nüüd ükskord veel natuke, mida sa kokku kirjutasid.
to freddy21: Sõltub, kui vähe õli sees on. Halvemal juhul võid varsti uut kasti otsima hakata.
Bmw sõidurõõm
Küsiti ju millised sümptomid on mitte kuidas lisadaBMW POWER kirjutas:aut kasti õli lisamine taseme kontrollimine ja vahetamine toimub kõik ühest punnist mis asub kasti karteri küljes kas nüüd on piisavalt selge ??? kui jagad vene keelt siis abiks www.golgofa.ruPeeterA kirjutas:to BMW POWER: Mõtle nüüd ükskord veel natuke, mida sa kokku kirjutasid.

Indrek
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
to BMW POWER: Nimeta mulle mõni E39-le(või mõnele muule mudelile) paigutatud aut. kast, kus õli välja laskmine ja juurdevalamine käiks ühest avast. Võibolla olen ma liiga kitsa silmaringiga ja loll kah veel pealekauba. Eeldusel, et õli väljalaskmise punn on kasti karteri kõige madalas otsas, siis mismoodi sealtkaudu õli hiljem juurde valatakse/pumbatakse?
tel. 51 949 859
vaielda kui sa kuuled sellisest asjast esimest korda et õlivahetus tehakse samast avast kust välja lastaksePeeterA kirjutas:to BMW POWER: Nimeta mulle mõni E39-le(või mõnele muule mudelile) paigutatud aut. kast, kus õli välja laskmine ja juurdevalamine käiks ühest avast. Võibolla olen ma liiga kitsa silmaringiga ja loll kah veel pealekauba. Eeldusel, et õli väljalaskmise punn on kasti karteri kõige madalas otsas, siis mismoodi sealtkaudu õli hiljem juurde valatakse/pumbatakse?
Bmw sõidurõõm
Loe teema pealkiri läbiIndrek_M kirjutas:Küsiti ju millised sümptomid on mitte kuidas lisadaBMW POWER kirjutas:aut kasti õli lisamine taseme kontrollimine ja vahetamine toimub kõik ühest punnist mis asub kasti karteri küljes kas nüüd on piisavalt selge ??? kui jagad vene keelt siis abiks www.golgofa.ruPeeterA kirjutas:to BMW POWER: Mõtle nüüd ükskord veel natuke, mida sa kokku kirjutasid.

Bmw sõidurõõm
- Alari.
- Huviline
- Kontakt:
õli kontorllimise sain ma teada aga teema alguses veel küsitud,et mis sümptomid võiksid tulla,kui kastis on vähe õli?BMW POWER kirjutas:Loe teema pealkiri läbiIndrek_M kirjutas:Küsiti ju millised sümptomid on mitte kuidas lisadaBMW POWER kirjutas:aut kasti õli lisamine taseme kontrollimine ja vahetamine toimub kõik ühest punnist mis asub kasti karteri küljes kas nüüd on piisavalt selge ??? kui jagad vene keelt siis abiks www.golgofa.ru
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Hari siis mind natuke, mismoodi õli väljalaskmise ava kaudu õli taset kontrollitakse. See foorum ongi ju selleks, et targematelt õppidaBMW POWER kirjutas:vaielda kui sa kuuled sellisest asjast esimest korda et õlivahetus tehakse samast avast kust välja lastaksePeeterA kirjutas:to BMW POWER: Nimeta mulle mõni E39-le(või mõnele muule mudelile) paigutatud aut. kast, kus õli välja laskmine ja juurdevalamine käiks ühest avast. Võibolla olen ma liiga kitsa silmaringiga ja loll kah veel pealekauba. Eeldusel, et õli väljalaskmise punn on kasti karteri kõige madalas otsas, siis mismoodi sealtkaudu õli hiljem juurde valatakse/pumbatakse?

tel. 51 949 859
käiva mootoriga keeratakse punn lahti ja kui õli hakkab jooksma siis on tase normis sama teema ka kui vahetad õli kõigepealt lased alt õli sisse siis kui üle hakkab ajama siis paned mootori tööle tõmbad üks aaval käigud läbi siis P alt punn lahti ja lased õli juurde seni kui akkab välja jooksma loodan et said nüüd aruPeeterA kirjutas:Hari siis mind natuke, mismoodi õli väljalaskmise ava kaudu õli taset kontrollitakse. See foorum ongi ju selleks, et targematelt õppidaBMW POWER kirjutas:vaielda kui sa kuuled sellisest asjast esimest korda et õlivahetus tehakse samast avast kust välja lastaksePeeterA kirjutas:to BMW POWER: Nimeta mulle mõni E39-le(või mõnele muule mudelile) paigutatud aut. kast, kus õli välja laskmine ja juurdevalamine käiks ühest avast. Võibolla olen ma liiga kitsa silmaringiga ja loll kah veel pealekauba. Eeldusel, et õli väljalaskmise punn on kasti karteri kõige madalas otsas, siis mismoodi sealtkaudu õli hiljem juurde valatakse/pumbatakse?

Bmw sõidurõõm
- Alari.
- Huviline
- Kontakt:
niih selline küsimus foorumikaaslastele,et kas keegi oskab enamvähem täpselt öelda palju läheb automaatkastile ja turbiinile ja õliradikale õli?
seda ma tean et kasti läheb 3,5l ! päris lampi ei taha kogust osta kuna pole just kõigeodavam õli!äkki keegi on enda kasti õlist täiesti tühjaks last ja uuesti täiT? autoks E39 528i!
seda ma tean et kasti läheb 3,5l ! päris lampi ei taha kogust osta kuna pole just kõigeodavam õli!äkki keegi on enda kasti õlist täiesti tühjaks last ja uuesti täiT? autoks E39 528i!
- confu
- Huviline
- Peamine sõiduk: e34 M51
- Kontakt:
kuulsin sellist juttu et õlivahetus toimib täiesti külma mootori ja käigukasti puhul. Alumisest lastakse õli välja ja samuti alumisest lastakse nii palju õli sisse kui ülemisest hakkab välja ilmuma õli. alumine punn ja ülemine läheb kinni ja pannakse mootor tööle.. siis avatakse ülemine punn taas kus õlitase on juba langenud mida käigukast juba õlitamiseks ära võttis.. ja siis lisatakse süstla taolise asjaga nii palju kui mahub(st et jälle õli välja ilmuma hakkab.. siis läheb ülemine punn kinni ja valma.. kusjuures rõhutati ka seda, et õlivahetus toimub vaid külma mootoriga..
.
ylikõvad naljad ikka sellekasti õli vahetamisekohapealt
naera pooleks
põhi lauseteks on ikka olen kuulnud, räägitakse aga keegi midagi ei tea.
sisse läeb ikka ylevalt punist ja vällja alumisest, nagu inimestelgi.
kuigi pool eelmisest jutust on õige.
aga BMW POWER võiks küll ennast asjaga kurrsi viia ennem kui yhe jalapealt teisele kargama hakkab.
Freddy21 kui kasti korda saad siis anna teada mis täppsemalt oli ja palju läkks maksma.
naera pooleks
aga BMW POWER võiks küll ennast asjaga kurrsi viia ennem kui yhe jalapealt teisele kargama hakkab.
Freddy21 kui kasti korda saad siis anna teada mis täppsemalt oli ja palju läkks maksma.
<powered by 330xd 09>
Toyota LC HJ61
VW b5 tdi
Toyota LC HJ61
VW b5 tdi
- Alari.
- Huviline
- Kontakt:
kast on pea kuu korras old juba!Siduri koda oli puru ja need hammastega kettad olid purud!hra diislijoodik pakus mulle teise lahenduse!andsin enda vana kasti talle (ilma turbiinita),seega sain temalt kasti poole soodsamalt!--kala-- kirjutas:ylikõvad naljad ikka sellekasti õli vahetamisekohapealt
naera pooleks
remont oleks läind 5000-8000,samas täiesti korras lapitud kasti sain 5000 eesti krooniga!