Probleem E39 puldiga!
Kaks päeva tagsi oli õhtul väljas -23 kraadi külma! Läksin õue ja panin auto sooja, kuna oli pikem sõit ees! Puldist lülitades tuli ilusasti kekslukk pealt ära ning uksed avanesid! Kuid pärast 2 h tunnist sõitu, kui olin jõudunud sihtkohta lülitasin auto välja ning, kui hakkasin autot puldist lukku panema, enda üllatuseks ei toiminud enam pult!
Puldil enam ükski nupp ei töötanud!

Esimesena arvasin, et puldil on patarei tühi, kuid siis sain teada, et rombikujulisel võtmel ei ole partarei vaid aku, mis laeb ennast ise! Järgmisena vaatasin autol kõik kaitsemd üle ning keerasin isegi aku juhtme maha! Mitte midagi ei aidanud!

Auto läheb võtmest ilusasti käima kuid selelst puldist ma teda enam lukustada ei saa! Nüüd seisab auto maja ees uksed lukustamata!

Kahjuks ei tööta ka ukselukk, et sealt uksed kinni keerata, kui aga lülitada keskluku nuppu auto seest konsoolist sisi kõik toimib!
Käisin isegi romulas teisi pulte proovimas, et ümber programeerimas, (hoian lahti tegemis nuppu alla ja vajutan kinni panemis nuppu 3x) kuid need ei toiminud!
Um.-ist ei tahaks küll uut võtit tellima hakata!
Autoks on mul 99. a. 523 E39
Kas keegi oskab nõu anda aidata!?