e34 välistemperatuuri andur...
e34 välistemperatuuri andur...
oleks vaja teada kus sis asub e34ja välistemperatuuri andur, kui seda küljes pole mida siss compu näitab, on keegi sellega tegelenud=???
ette tänades ootan vastust...
ette tänades ootan vastust...
- Kristjan_K
- Huviline
- Kristjan_K
- Huviline
See võtab aega. Ja mittetöötava mootoriga veel eriti kaua, sest ta integreerib ajas ja seisva mootori korral väga pika konstandiga, väidetavalt selleks, et mootorist õhkuv soojus teda kohe troopika suunas jooksu ei ajaks.Kristo_P kirjutas:Mina ei tea mis jama on krt.. proovisin mitut andurit kuid ikka -30 :S Ei tea ,mis jama on ,siis proovisin juhtmeid uuesti ühendada üks tundus kuidagi kahtlane.. ikka ei aidanud -mõistus otsas , kuid temperatuuri tahaks näha
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Nende anduritega vist on nii, et seitsmestel on ta kõrvalistuja pool, ja viiestel juhipool. võin ka eksida, aga oma kogemusest nii on olnud!
Ps. Minu 87a 730 temp muutus küll väga kiiresti ja tõsi oli ka see et kui kuskile parkida siis temp kiirelt tõusis (ilmselt siis mootorist tuleva soojuse tõttu) ei teagi milles kala oli.
Ps. Minu 87a 730 temp muutus küll väga kiiresti ja tõsi oli ka see et kui kuskile parkida siis temp kiirelt tõusis (ilmselt siis mootorist tuleva soojuse tõttu) ei teagi milles kala oli.
BMW 530d -01 142kw 

Siis on lootust tööle saada:) Aga mootori peaks soojaks siis sõitma? Et veenduda kas üks või teine andur opn töökorras ,sest külma mootoriga ei saanud sotti kumb töötab ja kumb katkipriitv8 kirjutas:See võtab aega. Ja mittetöötava mootoriga veel eriti kaua, sest ta integreerib ajas ja seisva mootori korral väga pika konstandiga, väidetavalt selleks, et mootorist õhkuv soojus teda kohe troopika suunas jooksu ei ajaks.Kristo_P kirjutas:Mina ei tea mis jama on krt.. proovisin mitut andurit kuid ikka -30 :S Ei tea ,mis jama on ,siis proovisin juhtmeid uuesti ühendada üks tundus kuidagi kahtlane.. ikka ei aidanud -mõistus otsas , kuid temperatuuri tahaks näha

Lancer EVOLUTION 9
Mul näitab küll suht täpselt ja seda sõltumata sellest mis ilm on, kas mootor töötab ja on ta soe või külm. Suvel Saaremaale sõites mõtlesin ka, et näitab aiateibaid, kui sõitu alustades oli 19,5 ja kohale jõudes 26,5, aga autost väljudes oli selge, et ilm ongi niipalju muutund 

E 34 M50B25
53 840 111
53 840 111
Ei mootorit ei pea soojaks sõitma, aga ma olen nii aru saanud, et kui süüde on väljas, reageerib OBC IV (III-l vist isegi pole seda viivitust) temperatuurimuutustele aeglasemalt.Kristo_P kirjutas:Siis on lootust tööle saada:) Aga mootori peaks soojaks siis sõitma? Et veenduda kas üks või teine andur opn töökorras ,sest külma mootoriga ei saanud sotti kumb töötab ja kumb katki
Kui ma endal garaažis anduri tagasi ühendasin, siis võttis ikka mitu tundi enne, kui ta reaalse toatemperatuurini jõudis.
Priit