Puksid oleks tulnud seebiga kokku teha...ananass kirjutas:Pilte kahjuks pole aga toimisin siis nii:
alsul puurisin, lõikusin, tagusin, keerasin, kirusin ja vandusin.
Siis tuli üks targem mees ja ütles et löö kruvikeeraja puksi välimise ääre ja selle pesa vahele kus puks asub, lõin kruvika vahele lõpuni, tõmbasin välja ja heebliga keerasin puksi sealt vahelt välja
esimese puksiga läks üle 2h teisega läks 45minutit
minul oli kõige suuremaks probleemiks pukside tagasipanek kuna ma ei saanudki neid sisse, terve auto raskus oli peal aga sisse nad ei läinud(ainult kolmveerand puksi on sees) vb siis heebli toimetuse pärast aga pean uuesti sinna alla ronima...
LUKKU!!!
F11
TARKPEADELE-krt miks mul enne meeles polnud
minu autol olid puksid nii mädad et see keskmine rauajupp(kust polt läbi käib) tuli sõrmedega tõmmates puksi küljest ära nii et kui ma oleksin auto teie juurde toonud oleksite öelnud-see auto läheb maha kandmisele kuna pole millegagi puksi ära tõmmata?
PS! eile tagusin HAAMRIGA!!!!!! puksi pesa peale (külje pealt) ja puksid läksidki sisse, no mida nüüd tarka öelda on?
Häid Jõule!
minu autol olid puksid nii mädad et see keskmine rauajupp(kust polt läbi käib) tuli sõrmedega tõmmates puksi küljest ära nii et kui ma oleksin auto teie juurde toonud oleksite öelnud-see auto läheb maha kandmisele kuna pole millegagi puksi ära tõmmata?
PS! eile tagusin HAAMRIGA!!!!!! puksi pesa peale (külje pealt) ja puksid läksidki sisse, no mida nüüd tarka öelda on?
Häid Jõule!
Mis jõuluhüüsteria see nüüd siis onananass kirjutas:TARKPEADELE-krt miks mul enne meeles polnud
Häid Jõule!

See kui rääbakaks sa oma auto sõidad, et jupid ise kukuvad küljest ära ja kui tugevalt haamrit viibutad oma auto kohal on mul täitsa ükskõik.
Isiklikult mina eelistan teenust saada filrmast kus esmased töövahendid pole haamer ja kruvikas. Ja siin ongi vahe, kas mitu lehekülge juttu haamrist (mis oma olemuselt on suht primitiivne tööriist ja selle käsitlemine erilisi võimeid ei nõua) või üks asjalik lõik tõmmitsatest.
Aga sulle ma soovitan, et kui sa kunagi peaksid remonitöökoda kasutama siis ütle meistrile kohe, et sa oled ananass siis teatatakse mis töövahendit välja võtta.

Eeldusel, et töökojas on need tõmmitsad olemas, ei oleks see mingi probleem olnud. Kui sa hoolikalt neid pilte vaatad, mis varem on antud, siis näed et üles poole pannakse puksi läbimõõdust mingi mm väiksem seib, mis toetub puksi servadele. Läbi kummi ei tõmmata ühtegi puksi välja.
Tarkpea
Häid pühi!
EDIT:
Tarkpea
Häid pühi!
EDIT:
ananass kirjutas:TARKPEADELE-krt miks mul enne meeles polnud
F11
oota minu arust ei öelnud ma teile ühtegi sõna et teie nüüd kärkima hakkasite??
oli öeldud diislijoodikule ja valdekule
nja siis oli tõesti minu viga ei vaadanud hästi neid pilte
rahu majas
to hansule - mismoodi sa ennast puudutanuna end tundsid et isiklikult solvama hakkasid?
ja Kalev- ei öelnud ma sulle ka midagi halvasti, aga aitäh seletuse eest
oli öeldud diislijoodikule ja valdekule
nja siis oli tõesti minu viga ei vaadanud hästi neid pilte

rahu majas
to hansule - mismoodi sa ennast puudutanuna end tundsid et isiklikult solvama hakkasid?
ja Kalev- ei öelnud ma sulle ka midagi halvasti, aga aitäh seletuse eest